Pergolă retractabilă pe terasă la munte, Bușteni

Informatii Proiect

Locație rezidențială cu piscină închisă

Suprafață acoperită

48 mp

Locație

Bușteni

Anul Proiectului

2022

Tip Pergola

Pergola Flat și sisteme de sticlă

Detalii Proiect

Ai o terasă undeva la munte, cu priveliști superbe și verde non-stop?  Dacă da, bucură-te de terasa ta la maximum, amenajând-o cu sisteme moderne care te protejează tot anul! În cadrul acestui proiect, spațiul exterior a fost transformat într-o extensie elegantă, care sare în evidență ușor.

Proiectul a fost realizat în Bușteni, iar suprafața care a fost acoperită și închisă este de aproximativ 48 mp. 

Beneficiarul acestui proiect a optat pentru acoperirea terasei cu Pergola retractabilă Flat cu înclinație, căpriori drepți și structură de sine stătătoare. Datorită poziționării terasei la un nivel superior, închiderea s-a realizat cu sisteme electrice cu sticlă ghilotină tip Balustradă spre exterior, iar spre interior s-au ales și sisteme tip Sliding cu glisare manuală.

Sistemele au fost personalizate după cerințele beneficiarului, astfel încât terasa să fie cât mai confortabilă și sigură. Explorează și tu soluțiile noastre și solicită o propunere și o ofertă de preț!

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Descopera

Închideri din sticlă

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:

  •   Sisteme sigure, cu sticlă securizată sau termopan de diferite grosimi
  •   Pot fi glisante sau fixe, electrice sau manuale, în funcție de ce îți dorești tu
  •   Închid și deschid orice foișor, terasă sau balcon, spațiu de evenimente sau restaurant

Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Apelează-ne!