PERGOLA RETRACTABILA PENTRU restaurante HORECA

Amenajează terasa ideală pentru clienții locației tale

OFERĂ CONFORT ȘI RELAXARE ÎN LOCAȚIA TA!

E important să adaptezi locația pe care o administrezi tuturor nevoilor pe care le au clienții tăi. Pentru acest lucru, o terasă complet amenajată este cheia succesului! 

Folosește terasa ca o extindere a restaurantului/cafenelei/hotelului pentru a organiza evenimente, a găzdui mai mai mulți clienți și a genera profit tot anul. Sun Leader te sprijină în amenajarea unei terase pentru orice anotimp, cu pergola retractabila și alte sisteme pentru restaurante si HORECA!

Evaluarea gratuită începe cu o propunere personalizată trimisă imediat pentru pergola retractabila sau alte sisteme, vizită gratuită pe terasa ta și propuneri tehnice adaptate!

Pergole Bioclimatice

Pergole cu acoperiș retractabil din lamele de aluminiu, potrivite iernilor cu foarte multă zăpadă. Sunt varianta cea mai recomandată în zonele montane, pentru terase HoReCa cu stil și elegante, unde confortul primează.

Sunt ideale pentru terase de iarnă sigure cu o priveliște panoramică deosebită…

Pergole FLAT

Acoperișuri retractabile cu căpriori drepți care păstrează simplitatea dar asigură protecția pe terasele HoReCa. Aceste tipuri de pergole retractabile sunt cea mai sigură opțiune atunci când preferi o terasă simplă dar rezistentă la soare, ploaie, vânt și fenomene meteo extreme.

Pergolele Flat îți completează terasa și fac clienții să se simtă confortabil…

Pergole SPLINE

Pergolele de tip Spline sunt elegante și aduc personalitate teraselor, datorită acoperișului curbat. Cu un grad ridicat de rezistență la zăpadă, aceste pergole sunt perfecte pentru utilizare în orice anotimp și în orice zonă geografică.

Pergole VAULT

Cele mai potrivite pentru terasele HoReCa, aceste tipuri de pergole retractabile sunt ideale pentru spații de dimensiuni mari.

Pergolele Vault sunt elegante, practice, independente și potrivite pentru spații de evenimente.

Beneficii

Pergolele retractabile moderne fac ca experiența ta pe terasă să fie una confortabilă.

Ce îți aduc automatizarea, designul modern și calitatea?

Ușor de folosit

Utilizare facilă, datorită motorizării și tehnologiei Somfy. Printr-o simplă apăsare de buton, poți deschide și închide acoperișul terasei atunci când ai nevoie. Iar dacă apreciezi tehnologia de vârf, ai șansa să deschizi terasa și printr-o aplicație mobilă.

Personalizată nevoilor tale

Sunt construite după cerințele și nevoile tale, personalizat. Îți poți configura chiar tu pergola, după cum îți dorești, și poți alege accesorii precum sistem de iluminare, senzori, închideri laterale.

Rezistentă

Te ajută să folosești terasa pe tot timpul anului. Astfel, un mai depinzi de anotimpuri sau de condițiile meteo atunci când vrei să te relaxezi.

proiecte complete

Pentru o experiență unică la locația ta, orice pergolă retractabilă se poate accesoriza cu diferite sisteme: închideri laterale cu sticlă, decking, sisteme de umbrire suplimentară, încălzitoare sau sisteme de purificare a aerului. 

Proiectăm împreună terasa ideală pentru afacerea ta, iar apoi o construim în detaliu!

Apelează-ne!