PERGOLE SPLINE

Pergolele din seria SPLINE curbate și atașate unui perete de sprijin

Pergolele de tip Spline aduc un plus de eleganță și noblețe teraselor, datorită formei curbate a căpriorilor acoperișului retractabil. Iar pe lângă aspectul vizual îmbunătățit, forma curbată modifică și comportamentul pergolei la factorii externi. Astfel, Pergola Spline se află printre pergolele retractabile rezistente la zăpadă.

Căpriorii pentru structura de aluminiu pot fi realizați cu dimensiunile: 80 x 135 mm și 100 x 200 mm.

pergola spline Sun Leader.Wonderland

Ideală pentru terase rezidențiale și HoReCa

Pergola SPLINE

Te întrebi cum să acoperi terasa de lângă restaurant sau de acasă, ca să fie elegantă și rezistentă la zăpadă? Modelul de pergolă curbată Spline este răspunsul tău. Prinderea de un perete și stâlpii de susținere acoperă până la 11 m deschidere și 13 m lungime per modul. Sunt optimizate astfel încât greutatea zăpezii să nu afecteze structura și funcționalitatea.

Pergola SPLINE City

Modelele Spline City pot avea o deschidere maximă de 5 m per modul, și o lungime de 13 m, acoperind cu succes terase cochete cu dimensiuni reduse. Sunt ideale pentru terasele comerciale unde nevoia spațiului fără delimitări este primordială, și nu se iau în calcul închiderile laterale. Prinderea în consolă satisface întocmai această nevoie.

Pergola SPLINE Harmony

Pergolele Spline Harmony creează mediul propice pentru evenimente în aer liber, datorită dimensiunilor generoase pentru care se pot construi: 22 m deschidere și 13 m lungime. Forma curbată de boltă, structura independentă impunătoare și retragerea acoperișului spre centrul pergolei fac din acest model alegerea perfectă pentru locații de evenimente, restaurante și hoteluri.