PERGOLE VAULT

Pergolele din seria VAULT cu structura independenta

Pergolele de tip Vault sunt cele mai comune alegeri pentru terasele de evenimente, restaurante sau hoteluri cu dimensiuni potrivite. Structura independentă, forma curbată și aspectul echilibrat avantajează construirea de la zero a teraselor și transformarea lor în spații de sine stătătoare complete.

Căpriorii pentru structura de aluminiu pot fi realizați cu dimensiunile: 80 x 135 mm și 100 x 200 mm.

Sun Leader la Hotel Balada.pergole vault

Ideală pentru terase HoReCa

Pergola VAULT

Modelele Vault sunt singurele pergole retractabile cu structură independentă care nu au nevoie de stâlpi în centru. Datorită deschiderii maxime admise de 11 m și a faptului că acoperișul se retrage lateral, acestea nu mai au nevoie de susținere suplimentară în mijloc. Prin urmare, terasa devine un spațiu încăpător și liber pentru evenimente speciale în aer curat.

Pergola VAULT Variance

Un model mai rar întâlnit, Vault Variance este o inovație pentru terasele comerciale cu dimensiuni de până la 7 m deschidere și 13 m lungime. Forma unei umbrele curbate, cu extremitățile nedelimitate, te duce cu gândul la o locație primitoare și bine organizată.

Detalii tehnice

Pergola VAULT

Vrei să construiești de la zero o terasă potrivită pentru orice anotimp? Structura independentă a pergolelor Vault îți permite să o poziționezi oriunde și să o închizi cum vrei, iar forma curbată îți asigură rezistența de care ai nevoie (nota 11 din clasamentul/scara Beaufort).

Membrana pergolelor Vault

este retractabilă electric, 100% impermeabilă, ignifugă și rezistentă la îngheț. Realizarea ei în triplu strat cu inserție de carbon asigură protecție față de razele UV puternice și înlătură riscul efectului de seră. Iar stratul acrilic extern o face foarte ușor de întreținut. Se poate personaliza în culoarea potrivită pentru terasa ta, și poate include sistem de iluminare LED.

Structura pergolei Vault

este realizată din aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic împotriva ruginii, și suportă retractarea în lateral a acoperișului. Precum și la celelalte modele de pergole, și modelele Vault au sistem integrat de scurgere a apei.

Apelează-ne!