Proiecte

Sursa ta de inspiratie pentru terasa, fie ca ai o casa sau un local de evenimente, restaurant sau hotel. Proiecte Sun Leader

Mihaela, București
Read More
O echipă de profesioniști, produse de calitate; deși a fost un proiect dificil din cauza formei pereților de susținere, pergola a ieșit exact așa cum mi-am dorit-o. Recomand cu încredere această firmă!
Wonder Bistro&Bar, Cluj
Wonder Bistro&Bar, Cluj
Read More
Bravo, domnilor! Cea mai serioasă echipă cu care am colaborat vreodată!!!
Bogdan, Sibiu
Read More
Toate bune, montajul corespunzător, băieții extrem de pricepuți și amabili - ca de altfel toată echipa dumneavoastră. Felicitări pentru modul profesionist în care am colaborat, sunt bucuros că v-am ales și vă voi recomanda cu căldură mai departe.
Florin, București
Read More
Calitate, seriozitate, punctualitate!
Liliana, Brașov
Read More
Terasa acoperită cu pergola retractabilă. Pentru mine, un vis împlinit!
Raluca, București
Read More
Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru profesionalism și implicare, mă bucur tare mult de colaborare și vă doresc succes în tot ce vă propuneți pentru viitor!
Mihai
Read More
O inovație excelentă pentru relaxare, practică, modernă, plăcută, o sursă bună pentru un venit comercial pentru o firmă care activează în domeniul servicii și restaurante în sezonul estival. O idee lăudabilă, de viitor.
B. Philippe, Brașov
Read More
Sun Leader is a professional company where quality stands at the top of their list. The installation of a massive retractable pergola on the 9th floor was a challenge but the realization was perfect and exactly executed, a real piece of art. I highly recommend this company, no challenge is too much for them and the work they deliver is 100% top quality even in the most difficult circumstances. Thank you for offering us this beautiful pergola and making our terrace so wonderful to enjoy the view!
Teodora
Read More
Profesionalism, seriozitate și implicare! Recomand cu încredere și felicitări pentru ceea ce faceți!
Ramona, Botoșani
Read More
Este superb! Sunteți cei mai tari!
Cristian, Prahova
Read More
Mulțumim, Sun Leader! Ca întotdeauna, sunteți foarte drăguți! O echipă profesională cu mult bun simț față de clienți. Respect! Vă dorim tuturor sărbători fericite și un an nou cu sănătate!
Complex Turistic Măgura, Buzău
Complex Turistic Măgura, Buzău
Read More
Am făcut cea mai bună alegere făcând lucrarea cu dumneavoastră! Vedeți dvs., mulți montează pergole dar cea mai importantă este perioada de post vânzare. Felicitări! Sunteți cei mai buni. Recomandăm!
Previous
Next
Apelează-ne!