PERGOLE FLAT

Pergole retractabile de aluminiu pentru terasa de acasă

Cea mai simplă alegere pentru terasa casei tale, sau pentru o terasă de restaurant. Gama de pergole Flat îți oferă pergole cu acoperiș retractabil înclinat, cu căpriorii drepți, cu sau fără prindere de un perete de sprijin.

DESPRE PERGOLELE FLAT

Făcute să protejeze terasele de soare arzător, vânt, ploaie sau grindină, aceste pergole reușesc să înlocuiască cu succes soluțiile provizorii de acoperire a teraselor.

Cu structura de aluminiu fixă de diferite dimensiuni (60 x 125 mm, 80 x 135 mm și 100 x 200 mm) și acoperiș retractabil înclinat cu căpriori drepți (electric), pergolele Flat asigură longevitatea terasei tale.

pergole flat Sun Leader pentru terase

Ideală pentru terase rezidențiale

Pergola FLAT

Este un model foarte comun în rândul acoperișurilor retractabile, simplu, fiabil și ușor de întreținut. Se instalează cu prindere de un perete de sprijin și cu stâlpi de susținere în partea din față. Deschiderea de la perete poate să fie de maximum 10 m, iar lungimea maximă a unui modul este de 13 m. În funcție de deschiderea terasei tale, poate fi reglat și unghiul de înclinație al pergolei.

Pergola FLAT City

Supra-numite și pergole în consolă, modelele Flat City sunt ideale pentru terasele mici. Prinderea se realizează de un perete de sprijin, iar stâlpii clasici sunt înlocuiți de tiranți cu prindere superioară. Deschiderea maximă este de 5 m, lungimea maximă de 13 m, iar absența stâlpilor lărgește considerabil spațiul vizual.

Pergola FLAT Harmony

Proiectată special pentru terasele cu suprafețe mari, pergola Flat Harmony are structură independentă realizată din 2 pergole Flat alipite. Înclinația se face, astfel, în două ape. Deschiderea maximă realizabilă este de 20 m, iar membrana pergolei se retrage din laterale către centrul terasei. Modelul Harmony este ideal pentru spațiile de evenimente și construcțiile mari.