Povestea SUN LEADER

De ce ne place să facem oamenii fericiți pe terasele lor

terasă amenajată la Complex Pescăruș în București, cu pergole retractabile bioclimatice by Sun Leader

Urmareste video

Nouă ne pasă de viziunea ta asupra proiectului ideal, de amintirile tale, de sentimentele care-ți inundă sufletul atunci când petreci timp de calitate cu oameni asemeni ție, de momente unice pe care vrei să le creezi în interiorul căminului tău.

Pentru noi, TU ești cel care contează, drept urmare proiectele noastre fac parte din proiectele tale, și viceversa. Suntem alături de tine pas cu pas pentru a crea împreună locul mult visat, pentru a te consilia către cele mai bune alegeri în funcție de necesitățile și dorințele tale, și punem la dispoziție materialele ideale viziunii tale!

Despre Traseul Nostru

Am fost întotdeauna impresionați de puterea soarelui, de liniștea ploii, calmul vântului și mirosul ciocolatei calde servite iarna pe o terasă frumos amenajată, bine izolată și perfect armonizată din punct de vedere al designului interior și exterior.

Conceptul Sun Leader pune accent pe viziunea ta. Astfel, crearea proiectelor de suflet într-un mod profesionist devine emblema firmei. Fie că vorbim despre proiecte comerciale sau despre proiecte rezidențiale, care să îmbrățișeze întreaga iubire din sânul familiei tale, Sun Leader conturează importanța unui cadru inedit. Aici te simți protejat, ți se oferă confortul de care ai nevoie – prielnic realizării unor momente memorabile alături de persoanele dragi sufletului tău.

 

0 +

Ani de experienta

0 +

Proiecte construite

Misiune si

viziune

Împreună, acoperim toată România!

Misiunea noastră este să personalizăm terasa ideală pentru tine, astfel încât să ai parte de un spațiu de relaxare confortabil, atractiv și protejat în orice anotimp. Credem într-o relație deschisă cu clienții noștri – clienți care ne devin parteneri și prieteni într-o relație de lungă durată.  

Punem preț pe calitatea produselor, livrare cât mai rapidă, diversitate în ofertă și servicii complexe și gratuite prin care te sprijinim să găsești soluția ideală pentru spațiul tău exterior: consultanță gratuită, schițe, randări, ofertare rapidă, măsurători la fața locului, livrare și montaj incluse. Încurajăm investițiile de calitate, pe termen lung.
Împreună construim terasa ta ideală pentru relaxare!

Cred în oameni, de fapt tot ceea ce realizăm este posibil numai datorită unui sistem funcțional – compus din oameni.” 

Eugeniu Lisnic

Apelează-ne!