PERGOLE RETRACTABILE PENTRU ACASA

Amenajează terasa ideală pentru relaxare acasă, cu pergole retractabile

RELAXEAZĂ-TE ÎN ORICE ANOTIMP, ACASĂ!

Când te-ai bucurat ultima oară de un răsărit de soare
sau de căldura apusului acasă, pe terasa ta?
Amenajează terasa visurilor tale, un spațiu exterior de
care să te bucuri pe tot parcursul anului! Pergolele
retractabile Sun Leader te protejează de ploaie, îți
aduc mai multă umbră și te găzduiesc confortabil iarna
pentru a te bucura de panoramă.

Evaluarea gratuită începe cu o propunere personalizată trimisă imediat, vizită gratuită pe terasa ta și propuneri tehnice adaptate!

Pergole Bioclimatice

Pergole cu acoperiș retractabil din lamele de aluminiu, potrivite iernilor cu foarte multă zăpadă. Sunt varianta cea mai recomandată în zonele montane, pentru terase rezidențiale luxuriante .

Sunt ideale pentru terase de iarnă sigure cu o priveliște panoramică deosebită…

Pergole FLAT

Acoperișuri retractabile cu căpriori drepți care păstrează simplitatea dar asigură protecția pe terasele rezidențiale. Aceste tipuri de pergole retractabile sunt cea mai sigură opțiune atunci când preferi o terasă simplă dar rezistentă la soare, ploaie, vânt și fenomene meteo extreme.

Pergolele Flat îți completează terasa și te fac să te simți confortabil…

Pergole SPLINE

Pergolele de tip Spline sunt elegante și aduc personalitate teraselor, datorită acoperișului curbat. Cu un grad ridicat de rezistență la zăpadă, aceste pergole sunt perfecte pentru utilizare în orice anotimp și în orice zonă geografică.

Beneficii

Pergolele retractabile moderne fac ca experiența ta pe terasă să fie una confortabilă.

Ce îți aduc automatizarea, designul modern și calitatea?

Ușor de folosit

Utilizare facilă, datorită motorizării și tehnologiei Somfy. Printr-o simplă apăsare de buton, poți deschide și închide acoperișul terasei atunci când ai nevoie. Iar dacă apreciezi tehnologia de vârf, ai șansa să deschizi terasa și printr-o aplicație mobilă.

Personalizată nevoilor tale

Sunt construite după cerințele și nevoile tale, personalizat. Îți poți configura chiar tu pergola, după cum îți dorești, și poți alege accesorii precum sistem de iluminare, senzori, închideri laterale.

Rezistentă

Te ajută să folosești terasa pe tot timpul anului. Astfel, un mai depinzi de anotimpuri sau de condițiile meteo atunci când vrei să te relaxezi.

proiecte complete

Pentru o experiență pe terasa de acasă, orice pergolă retractabilă se poate accesoriza cu diferite sisteme: închideri laterale cu sticlă, decking, sisteme de umbrire suplimentară, încălzitoare sau sisteme de purificare a aerului. 

Proiectăm împreună terasa ideală pentru tine, iar apoi o construim în detaliu!

Apelează-ne!