Restaurant Vascar, Vaslui

Informatii Proiect

Terasă închisă cu sticlă în Vaslui

Suprafață acoperită

49 mp

Locație

Vaslui

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergola Flat

Detalii Proiect

Terasa acoperită de la Restaurant Vascar din Vaslui beneficiază acum de o altă înfățișare și extra-protecție. Pergola existentă de tip Flat a fost de curând accesorizată de echipa Sun Leader cu sisteme de închidere glisantă tip Panorama. Iar pe lângă acest lucru, suprafața de terasă care era neacoperită a fost amenajată cu încă o pergolă cu acoperiș retractabil.

Acoperis retractabil Sun Leader. Restaurant Vascar in Vaslui

Urmareste video

Sistemele de sticlă folosite sunt automatizate, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate cu ajutorul telecomenzii sau aplicației mobile. Acestea sunt din categoria sistemelor Panorama de tip Balustradă, cu foi mobile de sticlă care glisează sus-jos și se strâng pe o foaie fixă situată în partea de jos. Acesta este și motivul pentru care aceste sisteme se numesc tip Balustradă, deoarece după glisare peretele de sticlă rămâne ca o balustradă de sticlă.

Aceste pergole cu acoperiș retractabil de tip Flat sunt potrivite pentru orice tip de spațiu, oferind teraselor atât protecție cât și confort și un design plăcut. 
Sistemele automatizate de pergole controlate prin telecomandă sau aplicație mobilă fac terasele mult mai funcționale, răspunzând imediat nevoilor în funcție de condițiile meteo. 
Iar sistemele de sticlă tip ghilotină, automatizate și ele, pot fi controlate cu același dispozitiv.

Descoperă

Închideri din sticlă

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:

Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!