Restaurant Mesopotamia, Bucur-Obor București

Informatii Proiect

Relaxare la Mall, pe terasă la Mesopotamia

Suprafață acoperită

131 mp

Locație

București

Anul Proiectului

2022

Tip Pergola

Pergolă Spline

Detalii Proiect

Experiențele noastre frumoase cu lanțul de Restaurante Mesopotamia continuă, iar unul dintre cele mai recente proiecte dezvoltate alături de echipa lor este cel din Bucur-Obor, București. Astfel, și această locație se alătură listei de terase moderne, bine dotate construite alături de noi.

Această terasă este acoperită acum cu o pergolă retractabilă curbată și elegantă de tip Spline, model de pergola pe care îl regăsești și tu aici.

Ne place să vorbim despre proiectele noastre cu pergole, datorită rezultatelor finale de pe terasele beneficiarilor noștri.  Acoperișul care se retrage al pergolelor este o membrană PVC impermeabilă (de aici și posibilitatea utilizării în orice anotimp), care a fost personalizată cu sistem de iluminare pentru utilizare în orice moment al zilei.
Suprafața acoperită în cazul acestui proiect a fost de aproximativ 8 x 16.4 m, adică aproximativ 131 mp, și au fost adaptate două pergole datorită lungimii mari de acoperit. 

Ai și tu o terasă de restaurant de acoperit? Contactează-ne pentru a găsi soluția potrivită!

Descopera

Pergole SPLINE

Pergolele Spline reprezintă eleganța întruchipată, decorul perfect de care ai nevoie pentru terasa ta chic. Te protejează suplimentar de zăpadă, și face față cu brio iernilor grele de la munte. Avantajele pergolei Spline sunt:

Ideală pentru terasele elegante în zone montane!

Apelează-ne!