Pergolă retractabilă pentru piscină rezidențială închisă

Informatii Proiect

Locație rezidențială cu piscină închisă

Suprafață acoperită

152 mp

Locație

Baia Mare, Maramureș

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Pergola Flat și sisteme de sticlă Sliding

Detalii Proiect

Visezi și tu să ai o terasă cu piscină? O terasă amenajată elegant, confortabilă și pregătită pentru zilele calde de vară? Cu toții găsim relaxarea în lucruri diferite, însă cum ar fi ca tu să te relaxezi pe o terasă retractabilă cu piscină? Dacă sună bine pentru tine, avem un proiect nou care te poate inspira! 

 

Undeva în Baia Mare, Maramureș, proprietarul unei terase rezidențiale spațioase a ales să amenajeze acasă locul ideal de relaxare cu piscină și pergole retractabile. Datorită poziționării piscinei, beneficiarul a ales o variantă de pergolă independentă, de sine stătătoare, cu dimensiunile totale de 8 x 19 m. Terasa a fost acoperită cu 3 module de pergole Flat cu retractare separată, adaptate pentru instalare fără susținere de clădire. Adaptarea a constat în instalarea unei structuri adiționale care să susțină pergola. 

Ulterior, terasa a fost închisă lateral cu sisteme de sticlă glisantă de tip Sliding, pentru ca piscina să poată fi utilizată oricând fără disconfort termic. 

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Descopera

Închideri din sticlă

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:

  •   Sisteme sigure, cu sticlă securizată sau termopan de diferite grosimi
  •   Pot fi glisante sau fixe, electrice sau manuale, în funcție de ce îți dorești tu
  •   Închid și deschid orice foișor, terasă sau balcon, spațiu de evenimente sau restaurant

Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Apelează-ne!