Pergolă retractabilă la Hotel Restaurant Lacu Roșu

Informatii Proiect

Pergolă cochetă pe o terasă de bistro

Suprafață acoperită

175 mp

Locație

Harghita, Lacul Roșu

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Pergola Flat

Detalii Proiect

Există câteva locații în România unde parcă timpul se oprește în loc. Poziționat în inima naturii, printre munți și păduri, după văi și drumuri bătătorite de oameni ce caută aer proaspăt și liniște; Hotelul restaurant Lacu Roșu întrunește cu succes cerințele unui colț de rai pe Pământ, mai aproape de oameni. Și ca să te poți bucura și tu de priveliștea minunată, de aerul curat și de timpul prețios petrecut la ei, administratorii locației au decis să reamenajeze terasa și să te țină mai aproape de natură. 

Terasa restaurantului a fost acoperită de echipa Sun Leader cu două Pergole retractabile Flat, adică pergole cu structură de aluminiu și acoperiș retractabil înclinat, cu căpriorii drepți. Dimensiunile pentru care au fost construite cele două module de pergole sunt de 7 x 12.5 m, alipite pentru o lungime totală de 25m. Înclinația acoperișului retractabil (necesară pentru scurgerea optimă a apei) și înălțimea redusă a clădirii lângă care au fost instalate pergolele retractabile au determinat instalarea unei structuri suplimentare. Această structură de suport a înlocuit cu succes prinderea de un perete de sprijin și a asigurat respectarea unei instalări corespunzătoare. 

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant.

Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!