Jaluzele tip zip

De ce să alegi un sistem de umbrire tip ZIP? Ce beneficii îți aduce un astfel de sistem? Care sunt caracteristicile lui? Unde ai putea folosi acest tip de sistem și cât de dificilă este montarea lui?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările frecvent adresate specialiștilor noștri. Pentru a veni mai rapid în ajutorul dumneavoastră, prin intermediul acestui articol încercăm pe cât posibil să răspundem cu promptitudine dar și cu maximum de detalii, astfel încât să vă creionăm încă din mediul online posibilitatea personalizării unui proiect de amenajare a spațiului dumneavoastră exterior.
Cu ajutorul sistemelor de umbrire tip ZIP aveți posibilitatea de a proteja confortul casei dar și al terasei dumneavoastră. Având ca scop principal umbrirea, adică reducerea ridicată a luminii și razelor solare care pot pătrunde cu ușurință și pot crea disconfort în locul dedicat relaxării dumneavoastră.
Sistemele de umbrire tip ZIP sunt alcătuite dintr-un material textil, perforat, care ajută la reducerea luminii razelor solare și împiedică pătrunderea căldurii.
Fiind create doar din materiale pretestate și rezistente, acest tip de sistem de umbrire nu doar protejează împotriva deteriorării cauzate de razele UV, dar conferă și un aspect plăcut, asigură o atmosferă plăcută, intimă, privată.
Cu siguranță vă veți gândi acum unde puteți monta acest tip de sistem de umbrire!
Sistemul ZIP poate fi montat pe laturile unei pergole pentru a vă proteja de caldura și lumina puternică de afară și pentru a păstra o temperatură optimă pe terasă.
Utilitatea lor este însă extinsă, deoarece se pot monta și la geamuri pe partea din exterior. Dacă vă place să vă relaxați în natură și iubiți să vă petreceți timpul împreună cu prietenii ori familia, dar nu doriți să plecați prea departe de casă, sistemele de umbrire tip Zip pot fi montate cu ușurință si la foișoare, asigurând atât un confort ridicat și o temeperatură optimă, cât și o completare elegantă sau rustică a foișorului gândit de dumneavoastră.
Lungimea maximă pe care o are un astfel de sistem este de 6m, cu o înălțime de 3m, în acest mod acoperind o suprafață de până la 18m².
Montarea acestui tip de sistem este una simplă, și asigurată de către echipa Sun Leader. Pentru că ne dorim ca totul să fie perfect, iar clienții noștri să se bucure din plin de viață, de aer curat și de un confort unic chiar în interiorul reședinței proprii, Sun Leader oferă pe lângă sfaturi legate de materialele, formele, culorile produselor disponibile, și informații prețioase din punct de vedere tehnic și arhitectural, astfel încât rezultatul final să aducă bucurie pentru toată lumea.
Ne place să realizăm proiecte mărețe care au în spatele lor povești uimitoare, planuri incredibile și oameni extraordinari, de aceea ne implicăm direct în realizarea locului mult visat.
Pentru mai multe amănunte despre serviciile și produsele oferite, comenzi, sau nelămuriri, vă invităm să ne cunoaștem mai bine pe site-ul : https://www.pergole-retractabile.ro/
De asemenea, ne puteți contacta la 0770 444 888 sau pe [email protected].

Apelează-ne!