Zipscreen transparent, București

Informatii Proiect

Sistem de închidere laterală de tip Zip

Suprafață acoperită

17.2 mp

Locație

București

Anul Proiectului

2019

Poziționare sistem

Lateral terasă acoperită

Detalii Proiect

Sistemul de umbrire de tip Zip transparent poate fi considerat mai mult decât un simplu sistem de umbrire, și categoric mai mult decât o simplă folie transparentă.

Instalat pe o terasă rezidențială în București, acest sistem completează în mod elegant terasa acoperită cu Pergola Bioclimatică Infinity. Controlat tot prin telecomandă, fiind un sistem automatizat, Zipscreen-ul transparent oferă atât protecție față de ploaie (folia este transparentă) cât și protecție față de vânt și căldura puternică a soarelui.

Sistemul Zipscreen transparent este alcătuit dintr-o folie transparentă de înaltă calitate încadrată într-un chenar elegant realizat din material cu diverse texturi (în funcție de preferința fiecărui beneficiar). Sistemul este electric, funcționând cu motorizare și control prin telecomandă.
Ceea ce este și mai extraordinar la acest sistem este că se poate controla și prin aplicație mobilă, o aplicație furnizată de Somfy – lider în motorizări pe piața europeană.

Folia transparentă folosită este impermeabilă, oferă protecție față de soare și vânt, și oferă un aspect plăcut întregului sistem alături de materialul textil care o împrejmuiește. Acest material poate fi personalizat în funcție de preferințele beneficiarului.

Zip transparent. rulouri pentru protectie Sun Leader

Urmareste video

Descoperă

Sisteme de umbrire

Zilele fierbinți de vară, vântul puternic și privirile indiscrete ale trecătorilor sunt doar câteva din motivele pentru care să-ți protejezi terasa cu sistemele Zipscreen. Meriți să ai mai mult confort și umbră în spațiul tău.  Avantajele sistemelor Zipscreen sunt:

sisteme Zipscreen pentru umbra terasa.Sun Leader

Ideale pentru protejarea teraselor, foișoarelor, ferestrelor și pentru balcon.

Apelează-ne!