Fă o schimbare. Începe cu o pergolă!

            Anul nou aduce schimbari in viata noastra. Alte provocari in viata privata, alte deadline-uri in viata profesionala, alte reguli in comunitate, si asa mai departe. Dar schimbarea este prielnica: oameni noi, experiente inedite si invatare continua. Asa ca, poate anul acesta aduci ceva nou casei tale sau locatiei pe care o administrezi. Fă o schimbare. Începe cu o pergolă!

          Uneori, ajungi in momente in care este nevoie sa apesi butonul de restart si sa schimbi ceva. Atunci, este esentiala informarea. De exemplu, in cazul in care terasa este detaliul pe care vrei sa il improspatezi, e important sa te intrebi: am nevoie sa tin terasa acoperita tot timpul?, cat timp am nevoie sa tin terasa deschisa?, ma avantajeaza o terasa inchisa? De ce tip de pergola am nevoie pentru acoperirea terasei?

            Astfel, descoperi ce nevoi ai legat de terasa ta, si poti cauta metodele cele mai potrivite pentru a satisface acele nevoi, cu sprijin specializat.

Fa o schimbare. Incepe cu o pergola retractabila!

            Daca tot discutam despre terase si reamenajarea lor, poate vrei sa stii cateva detalii despre pergole, si de ce sunt considerate accesoriul ideal pentru amenajarea unei terase. Astfel, considerand intrebarile de mai sus, afli cat timp poti tine deschisa o terasa, daca te avantajeaza sau nu o terasa inchisa, si asa mai departe.

            O pergola iti acopera terasa si o protejeaza de factorii externi. O pergola cu structura de aluminiu, si acoperis retractabil face mai mult decat atat.

Pergola retractabila are marele avantaj de a acoperi terasa si a o descoperi de fiecare data cand este nevoie:

  • Atunci cand ploua sau este soare puternic, membrana PVC (sau lamelele de aluminiu ale unei pergole bioclimatice) acopera terasa pentru a o proteja;
  • Atunci cand vremea este placuta, terasa poate fi deschisa prin retractarea pergolei;

            In functie de modul in care vrei sa utilizezi spatiul dedicat terasei, ai diferite variante de pergole, si diferite variante de inchideri. Poti opta pentru pergole cu structura independenta, pergole atasate unui perete de sprijin sau pergole cu tiranti. 

Te avantajeaza o terasa inchisa?

            In ceea ce priveste inchiderea terasei, Sun Leader iti recomanda sa iei in considerare sisteme de inchideri din sticla glisanta. Te poti baza pe aceste sisteme atunci cand vrei sa ai o atmosfera placuta pe terasa in sezonul rece, si nu te dezamagesc nici atunci cand iti doresti o terasa deschisa.

            Sticla glisanta, fie ca este manuala fie ca automata asigura utilizarea unei terase in orice sezon, indiferent de vremea de afara, si aduce foarte multe avantaje:

  • Sezon de utilizare prelungit, pentru terasele comerciale si turistice;
  • Trafic mai mare de vizitatori pe terase;
  • Atmosfera placuta pe terasa in sezonul rece;
  • Posibilitatea organizarii de evenimente cu o priveliste deosebita spre exterior;

           Prin urmare, daca esti decis sa faci o schimbare in activitatea ta, sa aduci ceva nou casei si sa petreci mai mult timp pe terasa, incepe cu o pergola in schimbarea pe care o faci.

            Sun Leader este alaturi de tine cu sfaturi, exemple de proiecte cu pergole, desene tehnice si monstre de materiale care sa te ajute sa vizualizezi cat mai bine ce ar insemna o pergola sau niste inchideri din sticla pentru terasa ta.

Anul acesta fa o schimbare. Incepe cu o pergola!

Apelează-ne!