Cum să folosești terasa și grădina pe tot parcursul anului cu o pergolă retractabilă

Soarele de vară este prea puternic și nu mai știi unde să te ascunzi? Ploile neanunțate și vântul îți dau de gândit, dar parcă ai mai vrea să rămâi afară? Nu îți face griji, există metode prin care să te bucuri de natură chiar și atunci când vremea se întinde spre extreme. Rămâi alături de noi și află cum să folosești terasa și grădina pe tot parcursul anului cu o pergolă retractabilă!

Pergola este un concept cunoscut încă din generațiile trecute. O metodă de acoperire cu iz romantic la început, apoi tot mai practică și mai complex construită, pergola este astăzi foarte râvnită pe terasele moderne. Cu o condiție, însă: să fie retractabilă!

Cum să folosești terasa și grădina pe tot parcursul anului

Tu ai idee cum renaște natura și o ia de la capăt în fiecare an? Iar noi suntem spectatorii care privesc din depărtare toate schimbările, fiind de prea puține ori părtași. Poți face și tu parte din spectacolul naturii, iar terasa și grădina sunt interfața ideală!

Cum te poți bucura de toate schimbările naturii, fără să ratezi priveliștea? Terasa este un punct de început foarte bun, iar noi cunoaștem câteva metode de amenajare care să-ți fie de ajutor. Dacă ești curios/curioasă, vezi un video cu metode de amenajare a teraselor pe care urmează să ți le arătăm!

Acoperă terasa cu pergola retractabilă potrivită

Nu mai este nevoie să iei măsuri de siguranță pentru fiecare schimbare meteo în parte: ploaie, soare, vânt sau zăpadă. O pergolă retractabilă este confortabilă și protejează terasa eficient în orice anotimp.

Cum funcționează aceste sisteme cu pergole retractabile?

  • Au structură fixă de aluminiu extrudat în câmp electrostatic, vopsită în orice RAL îți dorești. Este un mare avantaj integrarea scurgerii apei prin stâlpii de susținere – dacă există stâlpi, deoarece structurile se pot configura în numeroase variante. Tu alegi dacă îți dorești o pergolă independentă sau cu prindere de perete, dacă vrei stâlpi de susținere sau tiranți cu prindere în consolă. Bineînțeles, și datele tehnice ale terasei au un cuvânt de spus, iar asta poți detalia cu echipa Sun Leader la momentul analizei.

Structura este ușoară, poate fi demontată la nevoie și poate fi instalată oriunde se află terasa ta rezidențială!

Sun Leader Pergole retractabile pentru terase acasa
  • Au acoperiș retractabil impermeabil, ignifug, atestat ISU și rezistent la orice condiții meteo. Farmecul acestor tipuri de pergole este însuși acoperișul care poate fi retractat. Spre deosebire de metodele tradiționale și fixe de acoperire a teraselor, un acoperiș retractabil îți lărgește spectrul de utilizare a spațiului și nu te condiționează! Și acoperișul poate fi personalizat în variate culori, poți alege sistem de iluminare, iar tipul acoperișului și modelele sunt la fel de diverse.
  • Lamele de aluminiu sau membrană PVC? Ce tip de acoperiș alegi? În funcție de nevoile tale, noi îți putem propune pentru terasa ta două variante de acoperiș retractabil: cu lamele de aluminiu sau cu membrană PVC. Printre diferențele principale regăsim designul diferit, montajul diferit și funcționalitatea lor. Poți afla chiar tu mai multe despre toate tipurile de acoperiș accesând chiar pagina cu modele de pergole retractabile aici.
  •  Au accesorii suplimentare pentru și mai mult confort și protecție. Vrei să mai și călătorești, ai întâlniri de afaceri la care participi și nu știi cum va funcționa pergola fără intervenția ta? Vestea bună este că nu va fi nevoie întotdeauna să intervii în închiderea sau deschiderea pergolei atunci când se schimbă vremea. Tehnologia modernă îți oferă posibilitatea de a utiliza senzori care să intervină în locul tău și aplicație mobilă de control pe care o poți folosi de la distanță.

Începe și tu să folosești terasa și grădina pe tot parcursul anului cu o pergolă retractabilă!

Smart, eficientă și flexibilă, terasa amenajată cu o pergolă retractabilă este locul ideal de relaxare în orice anotimp atunci când preferi să rămâi acasă. Sau să petreci mai mult timp de calitate alături de cei dragi. Așadar, inspiră-te din informațiile de mai sus și ia în calcul și tu o planificare în detaliu a viitorului terasei tale.

Răsfoiește site-ul nostru și, dacă vei ști deja ce fel de pergolă îți dorești, trimite-ne direct solicitarea ta de preț pentru pergole retractabile. Ne poți contacta oricând și pentru consultanță, în cazul în care ai nevoie de sprijin în orientare. Noi suntem aici să te sprijinim!

Sun Leader, Pergole retractabile pentru amenajari terase acasa

Sun Leader – Partenerul tău modern în acoperirea terasei!

Apelează-ne!