Conacul Albert, Brașov

Informatii Proiect

Terasă pentru evenimente la Conac

Suprafață acoperită

286 mp

Locație

Brașov

Anul Proiectului

2019

Tip Pergola

Pergolă Slpine

Detalii Proiect

Atunci când vrei să ieși în evidență cu locația ta, cauți soluții care să te ajute să ieși în evidență. Așa s-a întâmplat și cu proprietarul Conacului Albert din Stupini, Brașov, care a vrut să amenajeze terasa locației puțin mai ALTFEL decât ceea ce vedem în mod obișnuit. 

Prin urmare, am făcut schimb de planuri și soluții, ne-am consultat vis-a-vis de variantele posibile și am ajuns la un rezultat final, realizând unul dintre cele mai frumoase proiecte Sun Leader în Brașov. 
Ce a însemnat rezultatul? O terasă acoperită cu Pergola retractabilă Spline (pergolă atașată de un perete de sprijin, cu căpriorii acoperișului curbați) și închisă pe laterale cu sisteme de sticlă glisante.

Iar acest rezultat final a fost amenajat astfel încât să fie pregătit să susțină evenimente din cele mai primitoare, în aer liber, cu o priveliște de neuitat. 

Vă recomandăm cu mare drag să îi vizitați iar dacă vreți să organizați un eveniment, să stați de vorbă și cu ei. 
Conacul Albert este prezent și pe Facebook, iar dacă vreți să îi contactați puteți să o faceți la adresa de mail contact[@]conaculalbert.ro 
Sursă foto: Pagina de Facebook Conacul Albert 

Descopera

Închideri din sticlă

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:

  •   Sisteme sigure, cu sticlă securizată sau termopan de diferite grosimi
  •   Pot fi glisante sau fixe, electrice sau manuale, în funcție de ce îți dorești tu
  •   Închid și deschid orice foișor, terasă sau balcon, spațiu de evenimente sau restaurant

Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Descopera

Pergole SPLINE

Pergolele Spline reprezintă eleganța întruchipată, decorul perfect de care ai nevoie pentru terasa ta chic. Te protejează suplimentar de zăpadă, și face față cu brio iernilor grele de la munte. Avantajele pergolei Spline sunt:

Ideală pentru terasele elegante în zone montane!

Apelează-ne!