Complex Silva, București

Informatii Proiect

Pergola cu lamele de aluminiu

Suprafață acoperită

78 mp

Locație

București

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Pergolă Flat

Detalii Proiect

Ca să te sincronizezi perfect cu universul ai nevoie de practică, pasiune și … puțin noroc! Cu toate aceste atribute am reușit noi să ne aliniem cu universul, și să finalizăm un proiect cu puțin timp înainte de venirea zăpezii.
Încă un proiect din zona HoReCa a fost dus cu bine la sfârșit, chiar la Complex Silva în București, iar terasa a fost amenajată astfel încât zilele frumoase ce vin să devină și mai plăcute.


Cu entitatea RomSilva suntem cu toții familiari, prin activitatea pe care o susțin pe teritoriul României. Iar la complexul lor hotelier „Complex Silva” ne rezervăm și noi cazarea ori de câte ori este nevoie. Acum, colaborarea dintre companiile noastre s-a concretizat și în sens invers, noi devenind furnizori pentru locație.

Pergola instalată la acest proiect a fost o Pergolă de tip Flat atașată lângă clădirea hotelului, cu stâlpi de susținere în față. Spunem doar „atașată lângă clădire”, și nu „prinsă de clădire”, deoarece în acest caz pergolei i-a fost instalată o structură de rezistență suplimentară pe spate. Prinderea a fost realizată de acea structură, astfel încât suprafețele vitrate și profilele metalice existente să nu fie deteriorate.

Dimensiunile pergolei sunt de 6 x 13 m, unde 6 m înseamnă deschiderea de la perete (lățimea), iar 13 m înseamnă lungimea de-a lungul clădirii. A fost accesorizată cu sistem de iluminare pe traversele acoperișului, pentru o atmosferă cât mai plăcută oferită pe timp de seară, clienților. 
Iar culorile alese, în ton cu brandul companiei, au fost RAL 6005 pentru structură (verde), și cream pentru membrana PVC a acoperișului.

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!