Wonder Bistro&Bar, Cluj

Informatii Proiect

Pergola cu lamele de aluminiu

Suprafață acoperită

294 mp

Locație

Cluj Napoca

Anul Proiectului

2019

Tip Pergola

Pergolă Slpine

Detalii Proiect

Se spune că, cu cât ești mai aproape de cer, cu atât ești mai departe de probleme. La asta s-au gândit și cei de la Wonder Bistro & Bar din cadrul complexului  Wonderland: o locație splendidă pe Dealul Feleacului în Cluj, deasupra orașului, departe de aglomerație și stres.

Wonder Bistro & Bar din Cluj este un loc unde poți să faci de toate: de la plimbare cu balonul deasupra Clujului, echitație și drumeții în natură până la spa & wellness, sporturi din diferite categorii și evenimente private, acest resort îți oferă toată distracția posibilă într-un singur loc!

Terasa Wonder Bistro&Bar Cluj, cu pergole retractabile Sun Leader

Urmareste video

Iar ca bucuria să fie completă iar tu să te poți relaxa la ei indiferent de vremea de afară, au amenajat terasa Wonder Bistro & Bar cu o pergolă cu acoperiș retractabil.

Montarea pergolei nu a fost una deloc ușoară: poziționarea terasei la un nivel superior, dimensiunile mari ale terasei de acoperit și vremea nefavorabilă au îngreunat puțin lucrurile. 
Am avut, însă, parteneri de nădejde care au știut că, oricât de anevoios poate fi un proces la un moment dat, își merită munca iar rezultatele apar imediat.

Terasa Wonder Bistro & Bar a fost acoperită cu o Pergolă retractabilă Spline Harmony cu structură independentă care a facilitat acoperirea unei suprafețe atât de mari (12 x 24.5 m).
Acum, cu noua înfățișare a terasei, resortul este pregătit să îți protejeze buna dispoziție.

Pe noi ne-a convins farmecul locației. Hai și tu să te relaxezi!

Testimonial

"Bravo, domnilor!  Cea mai serioasă echipă cu care am colaborat vreodată!!!"
Deac Lucian
Wonder Bistro&Bar, Cluj

Descopera

Pergole SPLINE

Pergolele Spline reprezintă eleganța întruchipată, decorul perfect de care ai nevoie pentru terasa ta chic. Te protejează suplimentar de zăpadă, și face față cu brio iernilor grele de la munte. Avantajele pergolei Spline sunt:

Ideală pentru terasele elegante în zone montane!

Apelează-ne!