Vara incepe mai greu. Amenajeaza-ti terasa si pentru Toamna-Iarna

      Situatia generala in care ne aflam ne obliga sa luam masuri care ne afecteaza tuturor activitatea, in special tie ca administrator de locatie. Iar daca sezonul potrivit deschiderii teraselor pare compromis, pentru ca vara incepe mai greu, gandeste-te si mai departe decat atat. Amenajeaza-ti terasa pentru Toamna-Iarna, ca sa fii sigur ca afacerea ta nu va fi afectata in totalitate.

      Criza generala provocata de aparitia noului Coronavirus a schimbat drastic modul cum s-au desfasurat lucrurile in ultimele luni, si cum se vor desfasura si de acum inainte. Cu totii am devenit mai precauti, insa nu doar referitor la viata sociala pe care o avem, sau la deciziile din viata privata. Suntem mai precauti si referitor la deciziile economice pe care le luam, si la prioritatile care ne pastreaza un echilibru economic pe toata aceasta perioada.

      Din pacate, aceasta criza afecteaza destul de grav toate afacerile care activeaza in domeniul turistic, comercial si Horeca, iar tu, daca activezi in acest domeniu ai simtit deja efectele.

 

Cum iti poti ajuta afacerea?

      Stim ca tendinta este, ca in perioade de criza, investitiile sa scada considerabil, sau sa fie chiar la pamant. Iar tu probabil simti nesiguranta pietii economice de acum, si nu vrei sa iei nici o decizie grabita in acest sens.

      Insa cum ne putem sustine pe viitor daca nu investim?

      Afacerea ta are nevoie sa creasca, iar tu ai nevoie sa asiguri viitorul afacerii, al locatiei sau localului, daca esti administrator in Horeca sau ai sub grija o locatie turistica. Este greu momentan sa iei decizii importante, asa cum ti-a fost greu pana acum sa reduci activitatea in cadrul locatiei sau chiar sa inchizi restaurantul, pensiunea sau hotelul.

      Insa ai nevoie sa privesti spre viitor! Si, daca nu ai acum capitalul necesar sa investesti in afacerea ta, sa incepi sa te gandesti cum iti administrezi veniturile pe viitor pentru a investi periodic in locatie. Pentru a aduce mereu clienti noi, pentru a-i fideliza si pentru a-i face fericiti. Acest lucru iti poate aduce un viitor mai sigur, prin continuitate.

      Iar o astfel de continuitate se poate obtine printr-o investitie in modul cum arata si este organizata locatia ta, si chiar printr-o investitie in terasa care, crezi sau nu, poate fi acel „factor wow” care te poate propulsa spre succes.

 

Cum te ajuta o terasa amenajata potrivit?

      O terasa bine amenajata este un „asset” important in relatia cu oaspetii tai. Este aspectul care le arata lor ca tu esti preocupat de starea lor de bine in natura, de starea lor de bine in locatia ta, de diversitate. Iar diversitatea oferita de tine va prinde excelent de bine dupa o perioada indelungata petrecuta intr-un spatiu inchis – acasa.  

      Cum arata o terasa amenajata potrivit? Nu exista niste standarde pentru asta, insa daca tot te gandesti la o astfel de investitie, alege o varianta care sa te avantajeze in orice moment al anului. Iar atunci cand iti pui intrebarile: „Cum pot folosi terasa pe timp de vara?” si „Cum folosesc terasa pe timp de iarna?”, raspunsul sa te duca la aceeasi solutie.

 

 

      O astfel de solutie reprezinta acele terase acoperite cu pergole retractabile si inchise cu sticla glisanta, care reprezinta refugiul ideal atat vara cat si iarna. O terasa care functioneaza automatizat, protejandu-ti vizitatorii in orice anotimp, iti poate transforma cu totul viziunea legata de termenii „sezon” si „extra-sezon”.

      Cu siguranta aceasta modalitate de a-ti amenaja terasa merita atentia ta iar o astfel de investitie te va ajuta pe viitor, din moment ce nu necesita ajustari constante in functie de anotimp sau eforturi mari de intretinere si organizare. Iar utilizarea terasei devine, practic, nelimitata.

 

      Iar daca vara incepe mai greu acum, poti avea o terasa pregatita si pentru urmatoarele sezoane pe care sa le fructifici din plin. Amenajeaza-ti terasa si pentru Toamna-Iarna, cu o singura solutie care iti aduce succes si vara.

 

 

 

PROIECTE HORECA cu terase pentru orice sezon.

Apelează-ne!