Un pahar de vin cu o poveste

Un loc plin de povești cu domnițe și cavaleri, cu domnitori și cuceriri, cu vin și tradiții. Este vorba de Castelul Bethlen – Haller din Cetatea de Baltă, de lângă Jidvei. Situat în inima României, castelul a răzbit în lupta cu timpul și veghează Cetatea de Baltă de cca patru secole.

Acum, este deschis turiștilor, pasionaților de vinuri și oricărei persoane doritoare să mai completeze istoria Transilvaniei cu încă o piesă de puzzle. Situat nu departe de podgoriile și cramele Jidvei, castelul completează esența locului. Dacă v-ați planificat o vizită la cramele Jidvei, nu uitați să faceți o oprire și la Castelul Bethlen – Haller. Proprietari și restauratori, compania Jidvei folosește castelul pentru găzduirea oaspeților.
De curând, terasa de lângă castel a fost renovată și special gândită să se potrivească cu aerul nobil al castelului. Orice eveniment caritabil sau diferite întâlniri și petreceri vor fi ținute pe această terasă. Cu o priveliște de vis, invitații se vor delecta cu vinuri rafinate și aromate marca Jidvei și se vor bucura de o atmosferă de vis. Potrivită pentru clima României, terasa cu acoperiș retractabil poate fi deschisă sau închisă în funcție de vreme. Dacă petrecerea se desfășoare în aer liber, dar este întreruptă de o ploaie, terasa se închide ușor și rapid cu ajutorul unei telecomenzi. Astfel, petrecerea nu va fi întreruptă, iar invitații nu vor avea parte de neplăceri.
Din grijă pentru cei care le trec pragul, compania Jidvei a ales cea mai potrivită soluție arhitecturală și a găsit rezolvarea la situațiile neplăcute create de vremea schimbătoare. Această soluție arhitecturală constă într-o pergolă retractabilă tip Vault, care dispune de iluminat și dimmer. Accesorizată cu închideri din sticlă automatizate, invitații pot admira oricând priveliștea, fără să fie deranjați de diferite fenomene naturale. Echipa Sun Leader a avut grijă ca totul să decurgă conform planului, iar terasa să fie gata la timp pentru inaugurare.
Așadar, dacă anul acesta v-ați propus să faceți un pas în trecut, sau doar să vă bucurați de un vin cunoscut și atât de premiat la diferite concursuri naționale și internaționale, atunci cramele Jidvei și Castelul Bethlen – Haller nu trebuie să lipsească din planul dvs.
Bucurați-vă de licorile bahice românești într-un loc unde, cândva, nobilimea țărilor românești scria istoria.

Apelează-ne!