Umbrire terasa cu sisteme electrice, Zipscreen

Informatii Proiect

Sistem de umbrire Zipscreen

Poziționare sistem

Lateral terasă acoperită

Locație

Pitești

Anul Proiectului

2023

Tip Sistem

Zipscreen

Detalii Proiect


Sistemele de umbrire tip Zip pot fi utilizate în diverse locații pentru a oferi mai multă umbră și intimitate. Indiferent dacă dorești să-ți protejezi terasa, piscina acoperită, balconul sau ferestrele, un sistem de umbrire zipscreen reprezintă întotdeauna cea mai practică și de încredere opțiune. În cadrul acestui proiect, s-a instalat un sistem Zip ca și protecție solară laterală pentru o pergolă retractabilă deja existentă.

Controlat electric, prin telecomandă, sistemul de umbrire poate fi acționat la nevoie și reprezintă un accesoriu util pentru orice tip de terasă sau foișor. Acest spațiu exterior este poziționat lângă clădire (casă), iar terasa era deja acoperită cu o pergolă retractabila. Astfel, toate cele 3 laturi au fost închise cu sisteme de umbrire, proprietarii bucurându-se acum de intimitate, protecție și confort.

Descoperă

Sisteme de umbrire

Zilele fierbinți de vară, vântul puternic și privirile indiscrete ale trecătorilor sunt doar câteva din motivele pentru care să-ți protejezi terasa cu sistemele Zipscreen. Meriți să ai mai mult confort și umbră în spațiul tău.  Avantajele sistemelor Zipscreen sunt:

sisteme Zipscreen pentru umbra terasa.Sun Leader

Ideale pentru protejarea teraselor, foișoarelor, ferestrelor și pentru balcon.

Apelează-ne!