Tu ce culoare ai alege pentru pergola ta retractabilă?

      Pe lângă utilitatea pe care ți-o oferă amenajarea unei terase cu pergole retractabile, și elementele de design pot fi foarte importante! Poate ai niște elemente preferate sau poate vrei ca toată identitatea locației tale să se plieze pe culoarea predominantă a brandului tău. 

      Nici o problemă – poți jongla cu formele sau culorile cum vrei tu, chiar și pe terasa ta.

 

      Dacă ai decis deja că vrei o pergolă retractabilă pentru a acoperi terasa (bioclimatică sau cu membrană PVC), trebuie doar să te gândești cum ai vrea să arate. Noi asigurăm ca partea tehnică să funcționeze perfect, în timp ce tu te poți gândi la influența terasei asupra stării de spirit a vizitatorilor ei. 

 

Ce importanță au culorile în designul unei terase?

      Este dovedit că roșul crește pofta de mâncare, iar antreprenorii care cunosc acest detaliu folosesc culoarea în decorul locațiilor lor.

      La capitolul de pergole retractabile pentru terase, cele mai întâlnite culori pentru structura de aluminiu a pergolelor Sun Leader sunt gri antracit, maro închis și negru. Acestea sunt considerate culori standard, nu se taxează suplimentar și se integrează cel mai ușor în orice design și stil.

      Aceleași culori standard sunt disponibile și pentru lamelele pergolelor bioclimatice, fără costuri suplimentare. Iar pentru membrana PVC culorile standard sunt crem, bej și alb – foarte elegante și rezistente la murdărie – în ciuda nuanțelor deschise.

 

      Însă tu poți alege și alte culori în afară de cele neutre sau standard, culori care să ofere personalitate terasei tale!

      Iată ce semnificație au culorile pentru psihicul uman, și orientează-te ce beneficiu poți obține de la ele:

 

Maro – oferă sentimentul de confort și relaxare și este un simbol al stabilității. Fiind întâlnit în natură, îl poți alege dacă ai de exemplu o terasă la munte/în natură.

 

Albul – creează senzația de pace, liniște și lumină, oferă un aspect de curățenie și prospețime. Poți opta pentru alb dacă ai o terasă pe malul mării.

 

Gri – oferă rafinament și eleganță, creează sentimentul de stabilitate, echilibru, calm și relaxare. Poate fi asortat cu oricare altă culoare.

 

Negru – oferă eleganță și un aer îndrăzneț. Se poate asocia cu orice altă culoare.

Galben – exprimă bucurie, fericire, energie. E foarte potrivit pentru a aduce buna dispoziție a celor care vor sta pe terasă.

Roșu – oferă energie și vitalitate și, după cum am menționat, crește pofta de mâncare.

Roz – o culoare feminină, delicată, ce oferă confort și rafinament. Dacă ai de exemplu o cofetărie, amenajarea cu nuanțe de roz poate fi o alegere inspirată!

Violet – o culoare asociată cu luxul și regalitatea. Poate fi combinat cu bej, tonuri de galben sau roz.

Albastru – oferă calm, liniște și relaxare. Despre albastru se spune că reduce pofta de mâncare.

Verde – oferă prospețime, tinerețe, armonie. Asociat cu natura, verdele este o culoare plăcută și potrivită pentru amenajarea unei terase.

 

      Orice culoare ai alege, te bucuri de același confort, eleganță și rezistență în timp. Culorile rezistă datorită faptului că vopsirea se realizează în câmp electrostatic, procedeu special de vopsire pentru componente ce țin de amenajări exterioare.

      Bucură-te de o terasă cu adevărat elegantă în culori de roșu, verde, albastru, gri sau orice altă culoare RAL îți dorești! Te poți juca cu nuanțele, culorile și poți opta pentru o culoare în partea de jos a lamelelor și o alta în partea de sus – în cazul acelor pergole cu lamele de aluminiu. 

      Inspiră-te din proiectele Sun Leader sau hai cu idei noi – suntem deschiși și dornici să creăm pergole unice care să se încadreze perfect spațiului și gusturilor tale.

Apelează-ne!