Tipuri de pergole practice si elegante pentru locatii superbe

In functie de tipul de terasa pe care il ai si modul cum vrei sa o amenajezi, exista o serie de recomandari pentru a o acoperi. In randurile de mai jos vei descoperi tipuri de pergole practice si elegante pentru locatii superbe.

Pergola Vault

In ultimul timp, cererea pentru pergole Vault, a devenit din ce in ce mai mare – eleganta ei fiind inegalabila! Acest tip de pergola are acoperisul in forma de semiluna si o structura independenta, astfel incat poate fi montata oriunde suprafata o permite.

Pergola Vault este preferata celor care detin piscine, ori locatii aflate intr-un superb cadru natural care poate fi admirat in toata splendoarea. Spatiile de acest tip sunt foarte solicitate la evenimente importante cum ar fi nuntile in aer liber, creand o atmosfera memorabila pentru invitati.

Pergola retractabila Vault pentru evenimente. Sun Leader

Pergola Vault ofera o acoperire de pana la 143 mp pe sistem, insa daca iti doresti sa amenajezi un spatiu mai mare, poti opta pentru imbinarea mai multor sisteme de pergole – iar noi iti garantam imbinari facute cu grija si 100% impermeabile!

Poti alege din mai multe variante de culori disponibile, poti opta pentru un sistem de lumini si sistem audio atasat pergolei, cu optiunea de a le controla dupa bunul plac, prin telecomanda si dimmer – pentru iluminare. Acestea vor intregi aspectul si ambianta locatiei tale si vor face o impresie foarte buna celor care aleg sa petreaca momente unice in locatia ta!

Domeniile Jidvei. Pergola cu acoperis retractabil

Pergola Spline

         In mijlocul orasului, cele mai intalnite alegeri pentru terasele comerciale sunt pergolele cu acoperis retractabil Spline, in special Spline City care ofera o deschidere de pana la 5 m pe sistem, iar latimea poate ajunge pana la 13 m.

Detinand o terasa acoperita cu o pergola retractabila dotata cu accesorii luminoase, vei atrage atentia tuturor celor care sunt in cautarea unui loc perfect pentru a petrece seara.

pergole retractabile Spline pentru zone montane

In cazul in care ai o suprafata mai mare de acoperit si preferi acest model cu acoperisul curbat, terasa ta poate fi acoperita de o pergola Spline Harmony cu structura independenta.

pergole cu structura independenta de aluminiu. Sun Leader

Pergola Flat

Pergolele Flat sunt preferate atat in spatiile comerciale, ca acoperis retractabil pentru cafenele/ terase deschise, cat si pentru terasele rezidentiale,.

Acestea sunt montate pe stalpi de rezistenta din aluminiu, au capriorii acoperisului drepti si sunt potrivite in aproape orice spatiu care detine un perete de sprijin de care sa fie atasate.

pergole retractabile aluminiu. Pergola Sun Leader

Daca ai nevoie de o pergola cu capriorii acoperisului drepti si cu structura independenta, pentru o suprafata mai mare sau unde nu se poate face prinderea de un perete de sprijin, poti alege modelul Flat Harmony.

evenimente pe terasa. pergole sun leader

Pergola Bioclimatica

Pergolele bioclimatice reprezinta alegerea ideala in zonele in care ninge abundent, deoarece sistemul de lamele care se rotesc electric permit, in primul rand evacuarea mai usoara a zapezii si sustin pana la 200 kg/mp de zapada.

Inclinatia minima a pergolei permite scurgerea apei in jgheaburi si in stalpii de sustinere, asigurand o terasa protejata si uscata, iar daca alegi sa o inchizi cu sisteme de sticla securizata – te poti bucura de pergola bioclimatica toata iarna cu un sistem de incalzire adecvat.

pergola bioclimatica cu lamele de aluminiu. pergola de lux rezistenta

Clientii vor fi incantati sa admire peisajul hibernal de la caldura, iar afacerea ta va prospera!

Toate pergolele retractabile Sun Leader sunt de inalta calitate si asigura rezistenta indelungata in orice anotimp. Rezista la ploi puternice fiind 100% impermeabile, vant de pana la 117 km/ora, grindina, zapada si soare arzator.

In plus, chiar daca optezi pentru inchiderea terasei, in interior nu se va crea acel efect de sera cunoscut, datorita unor inchideri din sticla securizata ce se poate deschide manual sau automat la nevoie.

Daca nu stii ce model ti se potriveste, poti vizualiza galeria foto sau proiectele pentru terase de pe site si poti lua legatura cu noi, iar visele tale vor deveni realitate!

Pergolele retractabile marca Sun Leader se pot adapta indiferent de spatiu si de stilul arhitectural, pentru a oferi un plus de eleganta si mai ales protectie, indiferent de conditiile meteo.

Apelează-ne!