Tips&Tricks pentru casa si terasa ta. Sfaturi practice

      Pe toata perioada aceasta, incercam cu totii sa oferim cat mai mult sprijin celorlalti. Asadar, ne-am gandit sa venim si noi cu informatii cat mai utile pentru tine, din domeniul in care activam noi. Vezi si tu cateva Tips&Tricks pentru casa si terasa ta, daca te intereseaza sa afli ponturi si sfaturi practice pentru optimizarea si intretinerea lor.

     Nu este usor sa intretii un spatiu care, fie ca il folosesti in mod constant, fie ca il utilizezi mai rar, are constant nevoie de intretinere. Fie ca este vorba de terasa sau balcon, de o anexa a casei sau un foisor, exista cateva solutii practice menite sa te ajute in gestionarea acestor spatii. Iata care sunt acestea:

Umbrire pentru Balcon

      Daca nu locuiesti la casa iar amenajarea unei terase este o dorinta pe care nu o poti indeplini momentan, redirectioneaza-ti atentia catre balcon. Poti folosi si balconul ca spatiu de relaxare, iar pentru a te proteja de soare si caldura puternica a verii poti instala niste sisteme de umbrire speciale (asa-numite si Zipscreen).

      Acestea constituie niste paravane potrivite pentru a tine caldura soarelui departe de balcon, care pot fi personalizate in functie de dimensiuni, preferinta fata de material si fata de culoare. Se curata foarte usor, iar cel mai mare avantaj al lor este controlul prin telecomanda.

Umbrire Sun Leader pentru balcon

      De asemenea, aceleasi tipuri de paravane solare pot fi instalate si la ferestre, creand atat protectie solara cat si protectie fata de insecte, in timp ce aerul poate circula si aerisi incaperile. Iar daca ai spatii sau incaperi cu ferestre curbate, pentru care nu gasesti tehnici de umbrire si protectie, exista si zipscreen curbat.

Mai multa intimitate acasa, fara perdele sau jaluzele. Sfaturi practice pentru casa ta

      Metodele traditionale de a pastra o atmosfera intima in casa, prin blocarea vizibilitatii prin ferestre cu perdele, jaluzele sau alte tipuri de materiale textile pot parea inestetice sau incomode. Daca iti doresti ceva mai subtil, aproape inobservabil, care sa iti aduca mai multa intimitate in locuinta (sau la o locatie pe care o administrezi), acel ceva exista.

      Iar acel ceva se numeste Smart Film, o folie transparenta care se instaleaza pe suprafete uniforme din sticla si devine opaca atunci cand este actionata prin buton. Este o modalitate moderna si deloc complicata prin care poti spune „gata, acum am nevoie de intimitate”, apesi pe buton iar ferestrele sau usile de sticla devin opace.

      De asemenea, pentru locatii comerciale sau turistice, aceasta folie transparent-opaca poate proiecta animatii, reclame si alte tipuri de proiectii digitale pe suprafetele pe care este instalata. SMART, nu-i asa?

Sisteme de umbrire pentru acoperisuri din sticla. Tips&Tricks pentru terasa ta

      Daca locuiesti la casa, cu siguranta te bucuri de faptul ca ai o terasa unde te poti relaxa. Insa atunci cand ai acoperit-o ai ales un acoperis de sticla care, acum, incepe sa te incomodeze din cauza caldurii?

      Pentru aceasta situatie, este nevoie sa stii ca exista si sisteme de umbrire speciale pentru acoperisuri din sticla care sa blocheze razele UV puternice si sa mentina o temperatura suportabila pe terasa. Acestea se regasesc si in oferta noastra, sub numele de Skyscreen, ca produse relativ noi alaturi de Smart Film si o solutie speciala cu care poti curata sticla pentru a ramane curata pentru o perioada foarte lunga de timp.

      Aceste sisteme de umbrire se pot instala atat in exteriorul cat si in interiorul acoperisului de sticla, si impiedica formarea acelui efect de sera de care te temi tu. Astfel, poti sta pe terasa mai mult, in orice anotimp, si poti regla sistemul chiar tu din telecomanda.

Solutie speciala de curatare a suprafetelor de sticla

      Referitor la solutia de curatare pentru suprafete din sticla pe care am amintit-o mai sus, avem doar cuvinte de lauda. Functioneaza ca o bariera de protectie care, o data aplicata, nu permite depunerea prafului si murdariei pe sticla, si nu permite apei sa lase urme pe suprafata curatata. Iar efectul dureaza de la luni, la ani de zile de protectie.

Solutie de curatare suprafete de sticla. Sun Leader

      Prin urmare, daca ai suprafete mari de sticla pe care trebuie sa le cureti, si nu vrei sa faci asta la fel de des ca pana acum, aceasta solutie este perfecta pentru tine.

Stai aproape de noi, in saptamanile urmatoare vom mai aduce in discutie si alte subiecte importante si tips&tricks pentru tine, casa si terasa ta.

Apelează-ne!