Cum putem proiecta spațiile de locuit în aer liber/terase pentru un stil de viață sănătos, confortabil și sustenabil?

Știai că o terasă poate crește valoarea proprietății tale cu până la 12%? Această statistică surprinzătoare evidențiază importanța spațiilor de locuit în aer liber și modul în care acestea au devenit esențiale în design-ul arhitectural modern. Iată o întrebare care te face să te gândești la acest subiect: cum putem proiecta spațiile de locuit în aer liber pentru a crește valoarea locuințelor noastre și pentru a promova un stil de viață sănătos, sustenabil și conectat cu natura?Cine suntem noi? Sun Leader – Partenerul tău de încredere în amenajarea terasei

Noi suntem Sun Leader, companie care îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru reamenajarea terasei. Specializată în produse și servicii de înaltă calitate, Sun Leader îți oferă posibilitatea de a transforma spațiile de exterior în zone atractive și funcționale. Suntem dedicați să oferim produse și servicii excepționale clienților noștri, iar misiunea noastră este să personalizăm terasa ideală pentru tine astfel încât să ai parte de un spațiu de relaxare confortabil, atractiv și protejat în orice anotimp. Credem într-o relație deschisă cu clienții noștri – clienți care ne devin parteneri și prieteni într-o relație de lungă durată.

Cu peste 300 de proiecte realizate în toată România, colaborări de succes cu nume importante din industria HoReCa și clienți satisfăcuți de calitatea soluțiilor oferite, suntem fericiți că am adus relaxarea pe terase la un alt nivel. Suntem foarte receptivi și te sprijinim cu consultanță rapidă și proiectare gratuită pentru terasa ta. Iar generarea propunerilor în doar 5 minute îți simplifică procesul de decizie – ca să câștigi mai mult timp de petrecut afară, pe terasă. Calitatea, garanțiile de 30 de ani și promisiunea calității mai presus de toate sunt punctele noastre forte.

Ce facem noi?

Suntem partenerul tău de încredere în construirea de terase ca spații exterioare de relaxare cu:

  • pergole cu acoperiș retractabil (pergole retractabile)
  • sisteme de sticlă pentru închidere
  • sisteme de umbrire suplimentară
  • dispozitive de încălzire pentru terase
  • alte accesorii menite să facă posibilă utilizarea teraselor în orice anotimp, la potențialul lor maxim.

Sun Leader oferă soluții de amenajare a teraselor cu orice tip de utilizare, pe tot teritoriul României:

În portofoliul nostru impresionant de proiecte finalizate la nivel național, am colaborat cu brand-uri de renume din întreaga țară: terasa Restaurantului Pescăruș, alături de alte locații deținute de City Grill în București; Centrul de Inginerie Bosch din Cluj, creând o terasă confortabilă și modernă care să satisfacă nevoile angajaților și să îmbunătățească aspectul general al clădirii; terasa Domeniilor Jidvei din Alba, care se integrează perfect în peisajul natural și oferă o experiență deosebită vizitatorilor. În plus, am colaborat cu Restaurantele Mesopotamia și restaurantul Fratelli din Iași, creând terase elegante și confortabile care să completeze experiența culinară oferită de aceste restaurante.

Cum lucrăm împreună

La Sun Leader, suntem dedicați să oferim soluții personalizate pentru fiecare proiect, astfel încât să îndeplinim toate cerințele și nevoile clienților noștri. Indiferent de mărimea sau complexitatea proiectului, ne asigurăm că fiecare detaliu este luat în considerare, de la alegerea materialelor până la implementarea designului și finalizarea proiectului. Cei mai importanți pași în colaborarea cu noi sunt:

+ Răspundem prompt și îți ascultăm solicitarea trimisă prin mesaje, apel, e-mail sau social media

+ Adaptăm propunerile în funcție de terasa ta

+ Trimitem oferta consultativă în doar 5 minute, alături de toate detaliile necesare

+ Ne întâlnim pentru a discuta în detaliu

+ Proiectarea, măsurătorile sunt realizate în mod gratuit de inginerii noștri

+ Livrăm rapid, ca să te bucuri de terasă cât mai repede

+ Montajul profesionist este asigurat de echipa noastră, oriunde în țară.

Acoperim toată România!

Toate serviciile oferite de specialiștii Sun Leader sunt personalizate și adaptate clienților noștri. Echipa noastră de ingineri și consultanți experimentați lucrează alături de tine pentru a crea un design unic, care să corespundă perfect stilului, necesităților și bugetului tău. În plus, avem grijă ca spațiile create să funcționeze îndelung în condiții cât mai optime. Prin urmare, suntem dedicați și determinați să rămânem alături de tine cu servicii de mentenanță constantă.

Cauți și tu o modalitate unică de a crește valoarea terasei tale și de a avea un stil de viață sănătos, confortabil, în comuniune cu natura? Proiectează alături de noi un spațiu de relaxare în aer liber. Contactează-ne prin intermediul oricărui canal de Social Media, prin site-ul www.pergole-retractabile.ro sau telefonic la 0770 444 888 pentru a afla mai multe despre cum putem transforma terasa într-un spațiu funcțional în orice anotimp!

Apelează-ne!