Terase frumoase pentru zile calduroase

Zilele calduroase de vara nu au fost niciodata mai placute ca acum. Astazi, progresul tehnologic si inovatia au dus la crearea pergolelor, sisteme de protectie de incredere,

ce iti fac sederea mai placuta chiar si in zile de canicula. O pergola retractabila este una dintre cele mai versatile structuri decorative de exterior. Putand fi construita si amenajata în mai multe dimensiuni si culori, pergola este o structură multifunctionala ce poate fi adaptata atat spatiilor existente, insa poate fi si o constructie independenta. Achizitia unei pergole retractabile iti umbreste spatiul de relaxare din gradina sau curte, iti mareste fluxul de clienti daca detii o terasa comerciala si iti infrumuseteaza spatiul exterior. In plus, o astfel de pergola retractabila iti ofera intimitate. Daca preferi sa nu te expui in momentele de relaxare, o astfel de amenajare iti va prinde bine. Deși are o structură deschisa, poti delimita spatiul adaugand draperii sau perdele.

Accesorii moderne

Curtea sau gradina ta are un mare potential pentru a deveni o oaza de relaxare. O pergola retractabila poate sa schimbe total aspectul gradinii tale si sa-i dea nota de romantism de care ai nevoie in serile in care vreti sa luati cina impreuna sau sa savurati un pahar de vin. Important e ca aceasta sa fie construita din materiale de calitate si sa fie amenajata pe placul tau. Daca simti ca vrei ceva mai mult decat atat si apreciezi confortul si eleganta, Sun Leader iti recomanda si cateva accesorii care sunt atat utile, cat si estetice. In primul rand, expertii de la Sun Leader vin cu o solutie eficienta pentru pergola retractabila, pentru a avea o suprafata plana si pentru ca ploile de vara sa nu-ti afecteze in vreun fel sederea. Deckingul din lemn termotratat si lemn compozit vine disponibil intr-o paleta de 5 culori, fiind construit dintr-un material dur si rezistent. O astfel de pardoseala schimba total fata unei pergole retractabile si contribuie la crearea unui mediu mai sigur pentru cei mai mici din familie. In al doilea rand, Sun Leader ofera pergolelor iluminare proprie cu dimmer pentru ca intunericul sa nu mai reprezinte un impediment.
Un alt aspect important este faptul ca pergolele pot fi actionate printr-o simpla telecomanda, astfel ca pana si cei mici si cei mai in varsta pot folosi tehnologia fara probleme.

Apelează-ne!