Terase de vară care se transformă instant în terase de iarnă. Sticla culisantă Sun Leader

Terasa este locul amenajat pentru relaxare, pentru a petrece timpul în familie sau pentru a-ți bucura clienții localului cu un spațiu în care își pot savura cafeaua în liniște, acompaniați de un decor pe placul lor. Totuși, problema apare la sosirea sezonului rece, atunci când terasa, în mod normal, devine nefuncțională din cauza temperaturilor scăzute. Află cum se pot construi terase de vară și iarnă, în același timp.

Cu Sun Leader lucrurile se schimbă. Propunerile inovatoare care fac din terasă un loc confortabil și pe perioada iernii sunt soluțiile potrivite pentru a utiliza acest spațiu preferat de toată lumea inclusiv când vremea este capricioasă. Vestea bună e că sistemele retractabile și adaptabile de la Sun Leader te lasă să te bucuri de investiție indiferent de sezon.

De la terasă de vară, la terasă pentru orice anotimp cu Sun Leader

Atunci când investești în confortul tău trebuie să ții cont de buget, dar și de avantajele pe care ți le poate aduce proiectul pe care vrei să îl implementezi. Calitatea serviciilor Sun Leader are o garanție care poate ajunge chiar și la 30 de ani. Iar portofoliul este grăitor, numărând clienți care au dat un suflu nou locuinței cu o terasă adaptabilă la anotimp. Precum și clienți din HoReCa ce au reușit să își extindă activitatea pe tot parcursul anului.

Sistemele retractabile și adaptabile te ajută să modifici terasa prin apăsarea unor butoane a telecomenzii sau direct din aplicația instalată pe telefon, rapid și sigur. Astfel, terasa deschisă, ideală pe timp de vară, se transformă imediat într-un spațiu închis și complet protejat de frig și umezeală datorită sticlei glisante. Terasele rezidențiale și cele comerciale devin instant locuri în care te bucuri de timpul liber, chiar dacă termometrul arată temperaturi cu minus. Aceste sisteme sunt acționate foarte ușor, așa că o ploaie de vară sau frigul iernii nu îți va alunga clienții ci, din contră, îi va aduna pe terasa lor preferată. 

Terasa amenajata la restaurant bistro cu pergole retractabile si sisteme de sticla Sun Leader

Terase de vară și iarnă moderne și cu un design formidabil

În afară de utilitatea demonstrată a acestor sisteme retractabile pentru terase de la Sun Leader, aspectul este un alt avantaj major de care te vei bucura atunci când iei decizia de a investi în acest spațiu. Ușor de decorat în orice stil preferi, aceste terase sunt deosebit de elegante și pot deveni asul din mânecă atunci când vrei să îți surprinzi musafirii cu un spațiu inedit. Sau când vrei să bucuri clienții cu un loc numai bun de fotografiat în care să se relaxeze pe deplin. 

Colaboratorii vin din domenii diverse, iar brandul și-a pus amprenta pe proiecte rezidențiale, HoReCa sau corporate, peste tot mizând pe calitate și durabilitate, dar și pe design. Scopul companiei este ca, indiferent de locație, să poți să te bucuri de natură, fiind în același timp protejat de temperaturile extreme și de schimbările meteo. 

Cu un simț estetic dezvoltat datorită experienței și a cunoștințelor dobândite de-a lungul anilor, Sun Leader este exact ceea ce ai nevoie atunci când dorești să îți amenajezi terasa visurilor, utilă atât în timpul verii, cât și pe timp de iarnă. 

Articol publicat și pe b24fun.ro

Apelează-ne!