Terasa Trattoria Buongiorno în București

Informatii Proiect

Zile frumoase la Trattoria Buongiorno

Suprafață acoperită

117 mp

Locație

București

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Pergole bioclimatice și sisteme ghilotină

Detalii Proiect

Se spune că cele mai delicioase mâncăruri specifice unei țări se mănâncă chiar în sânul țării respective. Însă, cu creativitatea și experiența unui chef bucătar, alături de un mediu ambiental sugestiv poți transpune chiar în localul tău magia oricărei specialități culinare. Chiar și la sute sau mii de km distanță. Acest lucru se întâmplă și la Trattoria Buongiorno din București, unde specialitățile italiene sunt ca la ele acasă. 

 

COPACI CONSERVAȚI PE TERASĂ 

Chiar dacă locația se află în București, într-o zonă urbană, promisiunea de a păstra natura prezentă pe terasa semi-închisă a putut fi păstrată cu ajutorul intervenției echipei noastre. Pentru acoperirea completă a terasei nu a fost nevoie ca administrația să renunțe la copacii existenți, deoarece echipa Sun Leader a adaptat cei aproximativ 117 mp de acoperiș astfel încât copacii să fie integrați. Modulele de pergole bioclimatice cu lamele de aluminiu sunt retractabile, singurele zone fixe instalate fiind cele din jurul trunchiului copacilor. Lamelele de aluminiu au fost izolate cu spumă termică și accesorizate cu iluminare și dimmer pentru controlul intensității luminii. 

 

La locația de pe Victoriei, atmosfera bună din restaurant se extinde acum și pe terasa modernă și confortabilă amenajată cu sprijinul echipei noastre. Terasa a fost acoperită cu Pergole retractabile bioclimatice automatizate și închisă cu sisteme din sticlă. Pentru a completa eleganța pergolelor, sistemele de sticlă alese sunt cele tip ghilotină, cu acționare electrică. 

Descoperă

Închideri din sticlă

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:

Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!