Terasă retractabilă, București

Informatii Proiect

Terasă rezidențială amenajată cu stil

Suprafață acoperită

20 mp

Locație

București

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergola Flat

Detalii Proiect

Poate nu de puține ori te-ai întrebat și tu ce soluții poți găsi pentru a-ți amenaja terasa astfel încât să ai parte atât de confort, cât și de protecție și siguranță. Și nu de puține ori ai căutat câte o soluție diferită pentru fiecare nevoie de-a ta, deoarece de obicei nu găsești o soluție universală care să-ți acopere toate nevoile.

Dar, dacă cauți suficient, găsești soluții funcționale care să te ajute. Iar aici îți vorbim despre Pergolele retractabile care te pot proteja atât de soare cât și de ploaievânt și zăpadă
Asta a găsit și beneficiarul acestui proiect din București în Pergola retractabilă Flat proaspăt instalată pe terasă: modalitatea ideală de a-și proteja terasa pentru a se relaxa. 
Aceasta pergolă a fost instalată cu prindere pe peretele de sprijin al casei, cu stâlpi de susținere în față, și protejează acum terasa de ploi și soare puternic. Suprafața aproximativă acoperită a fost de 4 x 5 m, iar beneficiarul a optat și pentru șistemul de iluminare încorporat în acoperișul retractabil.

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!