Terasă prietenoasă cu animalele, în Brașov

Informatii Proiect

Proiect rezidențial în Brașov

Suprafață acoperită

10 mp

Locație

Târlungeni, Brașov

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Pergola Flat, sticlă Sliding

Detalii Proiect

Atunci când deții un animal de casă și îl consideri prietenul tău, sau chiar parte din familie, îți adaptezi activitățile și stilul de viață în funcție și alături de el. Inclusiv terasa, un spațiu care poate fi colțul perfect de relaxare pentru toată lumea. Beneficiara acestui proiect rezidențial din Târlungeni, Brașov a căutat o soluție pentru ca prietenul său necuvântător să aibă acces pe terasă chiar și atunci când nu este nimeni acasă, iar noi am găsit rezolvarea. 

Terasa a fost acoperită cu o pergolă retractabilă de tip Flat, cu prindere de casă și dimensiuni aproximative de 2,43 x 4,17 m, cu sistem de iluminare inclus. Ulterior, închiderile au fost realizate pe 2 laturi cu sisteme de sticlă glisantă manual tip Sliding. Iar la acest capitol a fost realizată adaptarea terasei pentru animalele de casă: prin plasarea unei uși de acces de dimensiuni reduse, la baza unei laturi închise cu sticlă.  Dacă și tu iubești animalele și îți dorești să ai o terasă prietenoasă de care să se bucure și ele, contactează-ne! Suntem siguri că te putem sprijini și pe tine cu o soluție potrivită. 

Descopera

PERGOLE FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:
Ideală pentru orice design de terasă!

Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Descopera

ÎNCHIDERI DIN STICLĂ

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj.
Apelează-ne!