Terasă pentru evenimente în Cehu Silvaniei

Informatii Proiect

Locație pentru evenimente în natură

Suprafață acoperită

83.5 mp

Locație

Cehu Silvaniei

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Pergola Spline și sisteme de sticlă Sliding

Detalii Proiect

Situată într-o zonă mirifică a României, în Cehu Silvaniei, locația gazdă a acestui proiect nu duce lipsă de atracții naturale și priveliști de-ți taie respirația. Singurul aspect care a necesitat mai multă atenție a fost organizarea spațiului exterior. Astfel, administratorii acestei locații turistice au colaborat cu noi în acoperirea și închiderea terasei. 

Pentru acoperire a fost instalată Pergola de tip Spline cu dimensiunile aproximative de 7.5 x 11 m, pergolă accesorizată cu sistem de iluminare și dimmer pentru reglarea intensității luminii. 

Iar pentru închiderea terasei și folosirea ei în orice anotimp, au fost instalate sisteme glisante cu sticlă cu acționare manuală. Aceste sisteme completează eleganța și siguranța terasei, ceea ce face ca evenimentele ce au loc aici să poată găzdui vizitatori oricând.

Descoperă

Închideri din sticlă

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:
  •   Sisteme sigure, cu sticlă securizată sau termopan de diferite grosimi
  •   Pot fi glisante sau fixe, electrice sau manuale, în funcție de ce îți dorești tu
  •   Închid și deschid orice foișor, terasă sau balcon, spațiu de evenimente sau restaurant
Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Descoperă

Pergole SPLINE

Pergolele Spline reprezintă eleganța întruchipată, decorul perfect de care ai nevoie pentru terasa ta chic. Te protejează suplimentar de zăpadă, și face față cu brio iernilor grele de la munte. Avantajele pergolei Spline sunt:

Ideală pentru terasele elegante în zone montane!

Apelează-ne!