Terasa pe Vale, Râșnov

Informatii Proiect

Aer de munte și relaxare, pe terasă

Suprafață acoperită

70.4 mp

Locație

Râșnov

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergolă Flat

Detalii Proiect

Dacă vrei să te rupi puțin de cotidian și să te relaxezi în mijlocul naturii alături de cei dragi, fă un popas la Terasa pe Vale din Râșnov. Cei de acolo te vor primi cu o priveliște liniștitoare, fără agitație, dar nu departe de oraș. 
Iar dacă ai și tu o terasă pe care vrei să o amenajezi, fie ea rezidențială fie turistică, aici îți poți găsi inspirația.

Acest proiect a fost realizat prin acoperirea terasei cu Pergola retractabilă Flat, pergolă prinsă de un perete de sprijin și cu stâlpi de rezistență în față. Pentru a se crea o atmosferă plăcută pe timp de noapte și în zilele mai puțin însorite, a fost instalat la pergolă și un sistem de iluminare cu lumini LED calde. 
Dimensiunile aproximative ale pergolei au fost de 6,4 x 11 m, iar tot acest sistem este controlat acum prin telecomandă.Terasa poate fi utilizată acum în orice anotimp, sezonul de deschidere fiind prelungit cu ajutorul pergolei retractabile care protejează spațiul de vânt, ploaie, soare puternic și chiar și zăpadă. Iar terasa a fost ulterior închisă și cu sisteme de sticlă.

Dacă vrei să găsești locația mai ușor, o poți căuta pe Facebook, acolo unde ai adresa exactă a restaurantului Terasa pe Vale.

 

 

Pergole cu acoperis retractabil de tip Flat, de la Sun Leader

Urmareste video

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!