Terasa – magnet pentru clientii tai

Dupa cum ai observat, clientilor tai le place sa-si petreaca timpul pe terasa. De ce? In primul rand pentru ca este un spatiu deschis, au parte de o priveliste frumoasa si pentru ca au iesit din casa pentru a-si petrece timpul afara, nu intre alti patru pereti.

Vara este anotimpul cel mai fructuos pentru proprietarii de terase. Fie ca ai un restaurant, o pensiune sau un hotel, afacerea ta poate deveni mai prospera cu o terasa.
Pentru ca stim cat de important este sa le oferi clientilor tai ce este mai bun, iti punem la dispozitie solutii pentru o terasa ALL SEASONS. Da, o terasa ce poate fi folosita tot anul!
Acest lucru este posibil cu o pergola retractabila si inchideri din sticla.
Pergola retractabila ajuta la crearea unui spatiu perfect pentru zilele prea insorite ori ploioase. Daca soarele este mai domol, poti retrage pergola, iar clientii tai se pot bucura de mangaierile razelor de soare.
Atunci cand ploua abundent si bate vantul, nu trebuie sa-ti faci griji ca apa va ajunge pe terasa. Pergola este 100% impermeabila si are propriul sistem de scurgere. Apa se aduna in jgheab, iar de acolo se scurge in canalele laterale ale stalpilor de sustinere, direct in pamant.
Chiar daca terasa ta se afla intr-o zona unde vantul sulfa cu putere, este important sa stii ca pergola retractabila poate rezista la un vant de pana la 117 km/h.
Pentru a putea folosi terasa chiar si in anotimpurile friguroase, iti recomandam inchiderea lateralelor cu sisteme din sticla. Sun Leader iti pune la dispozitie 3 sisteme de inchidere, dintre care 2 sunt automatizate, iar unul manual. Poti oferi clientilor o priveliste minunata chiar si de Craciun, cand tot orasul este plin de luminite. Creaza un loc deosebit intr-o lume monotona.
Acest spatiu poate fi folosit si de catre fumatori. Clientii tai nu vor mai trebui sa indure gerul in timpul pauzei de tigara. Terasa se aeriseste simplu si rapid prin deschiderea pergolei ori ai inchiderilor din sticla. Acest lucru se face prin telecomanda la sistemele automatizate si poti deschide atat cat este nevoie pentru ca fumul de tigara sa iasa afara.
Obtine o oferta pentru terasa ta si pune bazele unui loc de suflet!

Apelează-ne!