terasă la munte, în brașov

Informatii Proiect

Terasă protejată, la munte

Suprafață acoperită

8.5 mp

Locație

Brașov

Anul Proiectului

2023

Tip Pergola

Pergola Bioclimatică cu prindere

Detalii Proiect

În zonele montane sau cu condiții meteo schimbătoare, gestionarea unei terase este ceva mai dificilă. Nu este imposibilă, însă, și devine mai ușoară cu sistemele potrivite!

În cazul acestui proiect rezidențial din Brașov, a fost adoptată o soluție de acoperire terase care să facă față condițiilor meteo specifice zonei și climei: o pergolă cu acoperiș retractabil bioclimatic. 

Cu dimensiunile aproximative de 2,6 x 3,3 m (lățime x lungime terasă), Pergola retractabilă cu lamele de aluminiu a venit ca o completare perfectă pentru terasa cochetă a proprietarului. Instalată cu prindere de peretele de sprijin (al casei) și cu stâlpi de susținere în față, pergola oferă acum protecție față de zăpada grea, soarele puternic sau vânt. 

Pergola bioclimatică este potrivită pentru orice anotimp și rezistă condițiilor extreme de vreme, fiind astfel o metodă de acoperire foarte fiabilă, funcțională și atractivă. Dacă ești și tu interesat/ă să acoperi astfel terasa de acasă, trimite-ne solicitarea ta sau un mesaj și povestește-ne planurile tale de viitor! 

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!