Terasă închisă cu sticlă Panorama

Informatii Proiect

Proiect rezidențial complet, cu acoperiș retractabil, sisteme de sticlă și sisteme de umbrire

Poziționare sisteme

Laterale terasă acoperită

Locație

București

Anul Proiectului

2021

Tip sisteme

Sticlă Panorama, Zipscreen, Pergola Bioclimatică Classic

Detalii Proiect

Atunci când nu reușești să previzionezi sau să implementezi de la început modul cum va arăta terasa ta în viitor, te adaptezi pe parcurs. Iar la acest lucru suntem foarte pricepuți și noi: să adaptăm soluțiile pentru acoperirea și închiderea teraselor în funcție de fiecare proiect în parte.
Acest lucru a fost valabil și în cazul acestui proiect din București, unde acoperirea și închiderea parțială a terasei a determinat proiectarea unor sisteme adaptate. Pergola Bioclimatică pentru acest proiect a fost instalată ca prelungire a unei terase acoperite deja, la un nivel superior al casei.

Datorită existenței mai multor puncte de sprijin și prindere, a fost adoptată varianta de Pergolă Bioclimatică Classic, cu stâlpi de susținere în față. 
Dimensiunile acestei pergole bioclimatice au fost personalizate la 3,9 x 2,35 m (unde 3,9 m este deschiderea de la peretele de sprijin, iar 2,35 m înseamnă lungimea lamelelor de aluminiu). În această conformație, lamelele de aluminiu se retrag către peretele de prindere. 

Culorile folosite pentru această pergolă sunt RAL 8019 pentru structură (maro închis) și RAL 1313 pentru lamelele de aluminiu(cream).

Ca și accesorii, beneficiarul acestui proiect a optat pentru sistem de iluminare și dimmer, alături de senzor de ploaie. 

Sisteme de sticlă și umbrire

Adițional pergolei instalate pentru acoperire, au fost instalate pe aceeași terasă dar în zone diferite și sisteme de închidere cu sticlă, pentru mai multă protecție, iar ulterior sisteme de umbrire de tip Zipscreen. 
Sticla aleasă a fost de tip Panorama, cu glisare electrică și control prin telecomandă, iar sistemul de umbrire a venit ca răspuns al nevoii de a ține soarele puternic departe de terasă.

Despre sistemele de umbrire de tip Zipscreen poți afla mai multe aici (Zipscreen lateral), iar o descriere detaliată a sistemelor de sticlă găsești pe pagina dedicată Închideri din sticlă

terasa balcon amenajata de Sun Leader

Urmareste video

Pergolă Bioclimatică

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână.

Sistem de umbrire Zipscreen

Zilele fierbinți de vară, vântul puternic și privirile indiscrete ale trecătorilor sunt doar câteva din motivele pentru care să-ți protejezi terasa cu sistemele Zipscreen. Meriți să ai mai mult confort și umbră în spațiul tău.

Descoperă

Închideri din sticlă

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:

Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Apelează-ne!