Terasa ta de la Hotel, un plus de relaxare pentru clienții călători. Idei și soluții de la Sun Leader

Atunci când călătorim, orizonturile devin mult mai largi. Devenim mai creativi și ne redescoperim. Cu siguranță în drumurile pe care le-ai străbătut ai remarcat cât de mult contează terasa unui hotel. Un spațiu dedicat relaxării, poate să te facă să te întorci. Dacă este amenajat așa cum trebuie. Tot așa, și clienții tăi vor aprecia o terasă aranjată cu bun-gust, utilă pentru diverse activități și cu o priveliște frumoasă. Terasa ta de la hotel este un plus de relaxare pentru clienții călători. Așa că, în rândurile de mai jos găsești și idei și soluții utile de la Sun Leader.

Cum poți amenaja terasa ta de la hotel pentru clienții călători, cu Sun Leader?

În fiecare călătorie pe care o facem lăsăm părți din noi în locurile prin care trecem. Iar acestea, la rândul lor, ne fac mult mai deschiși și mai receptivi la tot ce e nou și interesant. În calitate de antreprenor, atunci când mergi în locuri noi ești atent la detalii și te inspiră fiecare noutate pe care o vezi. Iar inspirația se reflectă în proiectele tale viitoare.

Atunci când vrei să investești în terasa hotelului, trebuie să iei în calcul durabilitatea. În așa fel încât să nu fie nevoie să aloci fonduri noi după doar câteva luni. Propunerile de acoperire și închidere pentru terasă de la Sun Leader includ variante eficiente, utile în toate sezoanele fără a mai modifica structura.

Sun Leader la Hotel Balada.pergole vault

Închiderea din sticlă nu numai că va oferi un efect vizual impresionant, dar reprezintă și o variantă foarte practică pentru terasa hotelului. Permite șederea atât pe timp de iarnă, în deplin confort, cât și pe timp de vară – la răcoare. De asemenea, acoperișul retractabil este o idee ingenioasă pentru terasa hotelului sau a unității de cazare. Oferă o priveliște panoramică de neegalat și este, în același timp, rezistentă.

Efectul unei terase originale

Amenajarea terasei te poate propulsa în topul comercianților din HoReCa! Tot mai mulți clienți caută locuri confortabile în care să se relaxeze. Contextul pandemic ne-a ținut multă vreme în case. Iar dacă ieșirile nu mai pot să fie la fel de dese, e nevoie să fie mai calitative. O masă bună, un vin delicios și o priveliște superbă sunt elemente care pot transforma localul sau hotelul tău într-un loc apreciat de toți clienții. Și de toți călătorii care te aleg pe tine.

O terasă amenajată cu eleganță și finețe poate să facă diferența pe o piață în care concurența este tot mai redutabilă. Cu un plus de originalitate și inventivitate, poți oferi clienților ocazia de a socializa și de a se distra la diverse evenimente pe terasă. Vei reuși să excelezi în acest domeniu, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Hotel Centrum Galati, cu terasa acoperita si inchisa cu Sun Leader

Indiferent de vremea de afară, toți cei aflați pe terasă se vor bucura de câteva ore de relaxare datorită propunerilor moderne făcute de Sun Leader. Proiectele brandului sunt renumite pentru calitatea și durabilitatea lor, dar și pentru aspect. Aspect apreciat, inclusiv în industria HoReCa datorită originalității și a soluțiilor practice oferite pentru cei care nu doresc să își blocheze activitatea din cauza restricțiilor impuse.

Un concert live pe terasă sau un show de stand-up comedy pot întregi un peisaj al bunei dispoziții și al reîntoarcerii la normal. Măcar pentru câteva ore. Profită de terasa ta de la hotel și adu un plus de relaxare pentru clienții călători, cu idei și soluții utile de la Sun Leader.

Articol publicat și pe infoturism.ro

Apelează-ne!