Terasă complet amenajată, București

Informatii Proiect

Proiect complet, terasă amenajată de la zero

Suprafață acoperită

24 mp

Locație

București

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Pergola Bioclimatică Freedom

Detalii Proiect

Dacă nu ai prevăzut de la începuturile construcției casei tale un spațiu dedicat terasei lângă casă, nu este cazul să te îngrijorezi. Sunt foarte populare și ușor de realizat și terasele construite de la zero. Ba sunt chiar mai avantajoase, datorită faptului că nu te constrânge spațiul existent, și ai libertatea de proiecta terasa cum vrei tu. 
De acest avantaj au profitat și beneficiarii acestui proiect, iar rezultatele colaborării cu echipa noastră sunt magnifice!

Proiect cu 4 sisteme diferite

Acesta este unul dintre cele mai complete proiecte rezidențiale pe care le-a realizat echipa noastră. De ce spunem acest lucru? Deoarece au fost instalate mai multe sisteme pentru terase, construind astfel de la zero un spațiu acoperit, închis cu sticlă și umbrit. 

Proiect cu 4 sisteme diferite

2. Pergola Bioclimatică Freedom, cu dimensiunile de 4 x 6 m. Această pergolă a fost perfectă pentru construirea acestei terase, datorită structurii independente. Pentru o utilitate cât mai ridicată, pergola a fost accesorizată cu sistem de iluminare, dimmer – pentru controlul intensității luminii, și senzor de ploaie.
2. Deck WPC, ca pardoseală pentru suprafața de 26 mp
3. Sisteme de sticlă glisantă Sliding, pe toate laturile pergolei
4. Sisteme de umbrire tip Zipscreen

Închideri cu sticlă securizată

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj.

Sistem de umbrire Zipscreen

Zilele fierbinți de vară, vântul puternic și privirile indiscrete ale trecătorilor sunt doar câteva din motivele pentru care să-ți protejezi terasa cu sistemele Zipscreen. Meriți să ai mai mult confort și umbră în spațiul tău.

Pardoseli exterioare

Definiția unei terase rezistente în timp pleacă de la bază: de la pardoseala pe care o folosești. Un deck WPC îți asigură mulți ani de utilizare în siguranță a terasei și proprietăți neschimbate în timp.

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!