Tu cum te pregatesti pentru venirea frigului? 3 Idei utile pentru Terasa ta pentru sezonul rece

Cu totii ne bucuram de Toamna, de culorile anotimpului si de melancolia lui. Un aspect specific ne ofera, insa, greutati si ne duce iarasi cu gandul la Vara si la vremurile calde: frigul. Cum sa-i faci fata si cum sa adaptezi terasa pentru sezonul rece, afli alaturi de aceste 3 idei utile de la Sun Leader

Tranzitia de la un anotimp la altul nu este usoara. Implica timp, rabdare si eforturi, eforturi pe care le faci pentru a pune la punct toate detaliile ce tin de adaptarea la noile temperaturi. Iar terasa ta joaca un rol important in procesul de adaptare, deoarece te aduce mai aproape de natura.

Terasa este spatiul tau intim in care te recreezi oricand ai nevoie. Insa cum arata relaxarea si conexiunea cu natura daca terasa este la fel de rece precum este afara?

Imagineaza-ti un spatiu cald, sigur si confortabil de unde sa poti admira privelistea, unde sa te poti odihni cu certitudinea ca tu si familia ta sunteti protejati. Sun Leader iti ofera 3 idei utile care sa te ajute sa construiesti un astfel de spatiu!

Sun Leader, Pergole retractabile si sticla pentru terase pentru sezonul rece

1. Gaseste acoperisul ideal care sa tina terasa protejata

Primul pas in amenajarea unei terase potrivite si pentru sezonul rece este acoperirea acesteia. Acoperisul trebuie sa fie unul solid, rezistent la precipitatii, vant si zapada; dar asigura-te ca iti va permite utilizarea terasei si in sezonul cald.  

Solutii oferite de echipa Sun Leader precum asa-numitele pergole retractabile, sau pergole cu acoperis retractabil, sunt ideale atat pentru sezonul rece cat si pentru sezonul cald. Te protejeaza de capriciile lunilor racoroase, dar creeaza ambientul perfect si atunci cand e prea cald.

2. Inchide terasa, pentru confort sporit in sezonul rece

Daca un acoperis retractabil este mai mult decat suficient ca sa te adapostesti de zilele fierbinti, pentru lunile reci din an completarea pergolei cu inchideri laterale este o necesitate.

Sistemele din sticla securizata pentru terase sunt cele mai populare modalitati de inchidere a unei terase pentru iarna, si cele mai eficiente. Fara compromisuri. Deoarece au ceva ce nu te conditioneaza sa folosesti terasa doar iarna : componenta mobila. Acest lucru inseamna ca, oricand ai nevoie, poti deschide si inchide sistemele de inchidere cu sticla daca asta iti doresti.

Pergola cu acoperis retractabil Vault pentru terase horeca si comerciale. Sun Leader

3. Incalzeste terasa si asigura-te ca este bine izolata

Ai gasit o solutie de acoperire pentru cel mai indragit spatiu exterior din gospodaria ta, si ai rezolvat si partea de inchideri laterale. Dar cum faci terasa si mai confortabila? Incalzeste-o si asigura-te ca este bine izolata.

In functie de preferintele tale si dimensiunile terasei, poti opta pentru multiple variante de incalzire electrica, radianta sau prin gaz. O parte din izolarea eficienta este asigurata deja de sistemele de sticla, iar o alta parte poate fi asigurata si de acoperisul retractabil, in functie de varianta pe care o alegi.

Vrei sa stii ceva interesant? Toate modelele de pergole retractabile bioclimatice, adica cu acoperis format din lamele de aluminiu rotative si retractabile, se pot izola pentru o eficienta termica mai mare. Izolatia consta in umplerea lamelelor cu spuma izolatoare speciala care sa creeze o bariera termica intre mediul interior al terasei si mediul exterior, protejandu-te pe tine de frig.

Inca te mai intrebi cum sa te pregatesti pentru venirea frigului? Daca nu ai primit raspunsul pe care il cautai din aceste 3 idei utile pentru terasa ta, echipa Sun Leader mai are si altele in portofoliu. Idei, si proiecte care sa-ti dea stropul de inspiratie pe care-l cauti!

Cauta-ne!

Sursă articol: acasa.ro

Apelează-ne!