Terasă acoperită, închisă și umbrită în Cluj

Informatii Proiect

Proiect rezidențial în Cluj

Suprafață acoperită

14,4 mp

Locație

Cluj

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Pergola bioclimatică, sticlă tip Sliding, sisteme Zipscreen

Detalii Proiect

Ți-ai îndeplinit visul de a planta un pom, de a avea un copil și de a construi o casă frumoasă cu grădină? Acum construiește și o terasă! Chiar dacă viața nu se rezumă doar la atât și există multe alte aspecte ce trebuie rezolvate la timpul lor, atunci când vrei să pui la punct spațiul personal ia în considerare și terasa! Așa cum a făcut și beneficiarul acestui proiect.

În cadrul acestui proiect rezidențial din Cluj, „ACASĂ” a devenit locul mult visat pentru relaxare, confort, intimitate și siguranță cu ajutorul terasei. 

PROIECT CU 3 SISTEME DIFERITE

  1. Pergola retractabilă instalată pentru acoperirea terasei este Pergola bioclimatică independentă cu dimensiunile aproximative de 4 x 3,6 m și sistem de iluminare inclus
  2. Sisteme de închidere pe 3 laturi cu sticlă manuală, tip Sliding. Sticla folosită a fost securizată, cu grosimea de 23 mm
  3. Sisteme de umbrire laterală de tip Zipscreen, instalate pe 2 laturi

Închideri cu sticlă securizată

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj.

Sistem de umbrire Zipscreen

Zilele fierbinți de vară, vântul puternic și privirile indiscrete ale trecătorilor sunt doar câteva din motivele pentru care să-ți protejezi terasa cu sistemele Zipscreen. Meriți să ai mai mult confort și umbră în spațiul tău.

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!