Terasa 100% functionala iarna, la fel ca vara

      Se spune ca iarna nu-i ca vara. Este adevarat in orice privinta, insa terasa ta poate fi 100% functionala si iarna, la fel ca vara. Afla ce iti recomanda specialistii Sun Leader.

      Daca ai o terasa comerciala, in domeniul HoReCa, sau pur si simplu ai foarte multi vizitatori care iti trec pragul in fiecare zi, probabil te-ai gandit deja la o solutie pentru inchiderea terasei. Solutia pe care o iei in considerare:

  • Acopera terasa eficient, si este practica si functionala? Majoritatea tehnicilor de acoperire si umbrire a terasei sunt simple materiale de calitate mai slaba, precum copertine, marchize, prelate;
  • Iti permite sa utilizezi terasa nu doar in sezonul cald, ci si in sezonul rece?
  • Este o solutie fixa, rigida, care nu iti ofera foarte multe posibilitati?
  • Atrage vizitatori catre locatia ta?

      Cu aceste intrebari la purtator, atunci cand te documentezi despre solutii de inchidere a teraselor ia in considerare sistemele de inchideri glisante din sticla. Ce iti ofera aceste sisteme, si cum pot fi personalizate pentru terasele la case?

Ce inseamna terasa pentru afacerea ta/casa ta?

            O terasa este o adevarata oaza de relaxare pentru tine sau pentru vizitatorii tai. Amplasata langa cladirea principala, sau retrasa intr-un spatiu intim, amenajata cu diverse accesorii, terasa poate fi locul perfect unde timpul petrecut in natura sa prinda si mai multa valoare. 

            Vara, este locul ideal unde oricine se poate rupe de cotidian, de monotonie si de stres. Din perspectiva multor oameni, insa, terasele nu sunt exploatate la potentialul lor maxim si in sezonul rece.

terase de iarna Sun Leader

            Ti-ar placea sa te poti bucura de o terasa bine amenajata, inchisa si pregatita pentru orice temperaturi? Multe spatii de relaxare sunt ignorate in sezonul rece, insa ele pot aduce mari beneficii teraselor, si afacerilor care le administreaza!

            Daca activezi in domeniul HoReCa, stii deja ce poate insemna o terasa pentru afacerea ta: mai multi vizitatori, vizitatori mai multumiti, diversificarea activitatilor in locatia ta, succes mai mare si atragerea atentiei asupra conceptului propus de tine oaspetilor tai.

Cum poti face asta?

O terasa 100% functionala iarna, amenajata complet

            Intentionezi sa folosesti terasa in mod constant? Atunci terasa ta are nevoie sa fie protejata.

            Asa cum iti alegi materiale rezistente pentru casa sau locatia pe care ai construit-o, iti recomandam sa o faci si pentru spatiul dedicat relaxarii! O terasa 100% functionala iarna, la fel ca vara, arata bine, este protejata si construita din materiale de calitate.

            Cum poti avea o terasa complet amenajata si pregatita pentru iarna? Cu inchideri din sticla securizata. Acest tip de sticla pentru terase are foarte multe avantaje, printre care:

  • Izoleaza termic mai bine decat sticla obisnuita
  • Este rezistenta la socuri si uz intens (prin glisare, de exemplu)
  • La spargere, panourile de sticla raman intacte pentru a proteja zona si trecatorii, fara ca sticla sa se imparta in cioburi si sa cada

 wintergarden

      In functie de destinatia inchiderilor din sticla, acestea pot fi regasite in mai multe variante. Spre exemplu, poti obtine eficienta maxima la terasa restaurantului tau daca o inchizi cu sisteme automatizate din sticla pe care sa le controlezi simplu si usor din telecomanda. Poti delimita spatiile cu sticla fixa sau glisanta, poti usura accesul catre terasa sau poti crea o balustrada de sticla dintr-un perete de sticla, cu aceeasi usurinta.

      In cazul unei terase rezidentiale au foarte mare succes acele sisteme glisante manuale pe care, datorita unui trafic mai mic pe terasa decat in cazul restaurantelor, le poti inchide manual numai la nevoie.

      Aceste sisteme creeaza o terasa completa, All Seasons atunci cand si acoperisul se adapteaza schimbarilor de afara. La fel cum sticla glisanta poate deschide si inchide terasa in functie de sezon si schimbarile meteo, exista si varianta de acoperire cu un acoperis retractabil. Vezi mai multe informatii despre pergole retractabile pe pagina dedicata lor.

      Asadar, nu mai este nevoie sa uiti de terasa atunci cand temperaturile devin prea ridicate sau prea scazute. O terasa acoperita cu pergola retractabila, inchisa cu sticla glisanta si accesorizata cu sisteme de ventilatie sau de izolatie termica, iti transforma terasa cu adevarat.

Apelează-ne!