Tehnologii inteligente pentru casa, terasa si afacerea ta!

 

Tehnologia avanseaza uimitor de repede si a devenit din ce in ce mai accesibila, astfel incat iti poti controla casa, dependintele si terasa de la distanta cu ajutorul aplicatiei inteligente TaHoma de la Somfy.

Sistemele distribuite de Sun Leader pot fi acum interconectate si monitorizate de la distanta cu ajutorul smartphone-ului.

De acum nu trebuie sa iti mai faci griji ca esti departe si ai uitat terasa deschisa – in cateva secunde accesezi aplicatia, poti inchide pergola retractabila si poti trage jaluzelele.

Iata principalele sisteme pe care le poti introduce in platforma si pe care le poti monitoriza si controla de la distanta:

Inchideri din sticla si ferestre

Inchiderile din sticla ale teraselor, balcoanelor sau cele pentru casa, se pot actiona acum foarte simplu de la distanta cu ajutorul aplicatiilor inteligente compatibile cu Android si IOS.

Deasemenea, tot in acest mod poti inchide sau deschide sistemele de umbrire ale ferestrelor sau terasei, si iti poti crea scenarii care sa fie compatibile cu programul si preferintele tale. Opteaza pentru acele inchideri din sticla care se potrivesc casei si terasei tale.

Terasa

Toate pergolele retractabile Sun Leader se pot actiona cu ajutorul aplicatiei TaHoma, indiferent ca sunt acoperite cu membrana PVC ori au un sistem cu lamele. Din aceeasi aplicatie poti regla iluminarea, incalzirea, ridicarea ori coborarea sistemelor zipscreen, pornirea aerului conditionat si poti monitoriza ce se intampla daca ai un sistem de supraveghere.

Pergola cu acoperis retractabil motorizare somfy

Pentru atunci cand lipsesti timp indelungat, esti departe ori nu stii cum va fi vremea – poti conecta senzorii de soare, ploaie si vant ce vor determina imediat inchiderea terasei/pergolei la nevoie.

pergole retractabile deschise prin aplicatie mobila

Sistemele de umbrire

Protectia interiorului de razele UV este foarte importanta, deoarece acestea duc la supraincalzirea casei si la deteriorarea si decolorarea obiectelor de valoare.

Poti controla cu ajutorul aplicatiei inchiderea sistemelor de umbrire atunci cand soarele devine prea arzator, ori poti activa senzorii de soare pentru a se inchide automat.

In diminetile de weekend, cand parca ai mai dormi putin, nu trebuie sa te ridici din pat ca sa actionezi sistemul de umbrire – il controlezi de pe smartphone si te poti odihni mai departe!

Intrarea in locuinta si garaj

Bucura-te de automatizarea acestora si includerea in programul platformei – asa vei economisi timp pretios la venire/plecare si ai securitate suplimentara.

Incalzirea

Din toamna pana primavara, atunci cand incalzirea functioneaza depinzand de vremea de afara – sistemul de incalzire conectat cu cel de umbrire si senzorii de soare vor asigura eficientizarea utilizarii resurselor, iar tu vei economisi energie si vei avea un ambient perfect la intoarcerea acasa!

Cand esti plecat in concediu, poti sta linistit – casa ta va fi ferita de privirile indiscrete si o poti controla de la distanta, iar cu cateva ore inainte de a reveni, poti programa caldura sau aerul conditionat pentru a avea o atmosfera perfecta atunci cand te intorci!

 

Poate parea complicat, dar e atat de simplu!

Daca iti doresti o casa inteligenta asupra careia vrei sa detii controlul din orice colt al lumii, ia legatura cu specialistii Sun Leader si impreuna vom gasi cele mai bune solutii. Bineinteles, iti vom face si instructajul in utilizarea lor!

 

Apelează-ne!