Sugestii pentru o terasa inchisa cu sticla glisanta

            Esti pregatit sa investesti in terasa restaurantului, cafenelei tale, sau poate chiar acasa. Ai cautat solutii de acoperire a terasei, dar te gandesti sa ai o terasa inchisa cu sticla glisanta si pentru sezonul rece. 

In materie de sticla glisanta cu care poti face inchiderea terasei pentru iarna, ai mai multe posibilitati. Poti alege varianta potrivita in functie de buget, preferinte si modul cum vei utiliza terasa. Iata 3 din sugestiile noastre:

 

Terasa inchisa cu sticla glisanta manuala

            Este cea mai accesibila varianta, din punct de vedere a cat costa inchiderea terasei cu sticla.

            Daca consideri ca nu ai nevoie de un sistem automatizat de inchidere cu sticla, poti opta pentru inchiderea terasei cu sticla glisanta manuala. Vorbim despre o sticla securizata de 8 mm sau 10 mm care sa-ti protejeze terasa de ploaie, zapada si vant.

            Aceste inchideri laterale se gliseaza manual pe orizontala, stanga-dreapta si se mai regasesc sub denumirea de sisteme Sliding. Sunt realizate din panouri verticale de sticla de latime mica, care, cand se deschid se strang impreuna ca intr-un evantai.

           Pergola retractabila cu inchideri din sticla glisanta

Aceste tipuri de inchideri laterale cu sticla glisanta sunt preferate in primul rand in cazul proiectelor rezidentiale. Sunt niste sisteme de inchideri simple, usor de manevrat, care satisfac nevoile de baza pentru o terasa inchisa.

Daca esti curios cat costa un sistem manual de inchidere cu sticla, intra pe site aici si solicita o oferta de pret. Iti vom raspunde imediat solicitarii.

 

Sistem automatizat tip Trecere pentru inchiderea terasei

            Urmatoarea varianta pentru inchiderea cu sticla a terasei este un sistem automatizat tip Trecere. Mai elegant decat varianta Sliding dar si putin mai complex, acesta este un sistem automatizat controlat prin telecomanda.

 

            Particularitatile acestui tip de inchideri cu sticla glisanta sunt:

  • Sticla folosita este, si in acest caz, sticla securizata menita sa protejeze mediul si oamenii in cazul spargerii.

Atunci cand se sparge, panourile de sticla securizata raman intacte iar cioburile nu cad si nu prezinta riscuri. De asemenea, acest tip de sticla izoleaza termic mai bine decat sticla obisnuita.

  • Este realizat din pana la 4 panouri orizontale care se gliseaza in sus.

Atunci cand gliseaza, panourile mobile se strang in partea superioara unde exista un panou fix. In functie de inaltimea pentru care se face instalarea panourilor de sticla, pot fi 2 panouri care gliseaza si unul fix sau 3 panouri care gliseaza si unul fix.

  • Poate fi controlat atat prin telecomanda cat si prin aplicatie mobila.

 

Pergola retractabila cu structura independenta si inchideri din sticla. Domeniile Jidvei.

 

Noutatea Sun Leader in materie de tehnologie pentru casa si terasa este existenta aplicatiei mobile TaHoma. Cu aceasta aplicatie mobila poti avea acces la toate sistemele automatizate din casa si de pe terasa: pergola cu acoperis retractabil, incalzire, aer conditionat, sisteme de umbrire, securitate si asa mai departe.

 

Acest tip de sistem de inchidere este foarte popular in randul teraselor de restaurant, hotel, cafenele sau spatii de evenimente. Datorita glisarii inspre acoperisul terasei, se elibereaza spatiul delimitat iar trecerea spre si dinspre terasa este favorata.

 

 

Terasa inchisa cu sistem automatizat tip Balustrada

            Al treilea tip de inchideri laterale cu sticla securizata este sistemul automatizat tip Balustrada.

            Asa cum sugereaza si denumirea acestuia, sistemul tip Balustrada este compus din panouri electrice de sticla care, atunci cand se strang, formeaza o balustrada de sticla.

    La fel ca sistemul automatizat tip Trecere, si aceasta varianta poate fi montata cu pana la 3 sau 4 panouri orizontale de sticla. Aceste panouri gliseaza in jos pana cand intalnesc partea fixa si se grupeaza, formand impreuna o balustrada din sticla securizata.

Aceste sisteme sunt perfecte pentru terasele unde se vrea delimitarea spatiului lateral.

    Cele mai comune proiecte de instalare de sisteme de sticla tip Balustrada sunt cele HoReCa, unde automatizarea, functionalitatea si rapiditatea functionarii conteaza foarte mult pentru beneficiari.

 Pergole cu acoperis retractabil si inchideri din sticla securizata

    Cele doua tipuri de sisteme automatizate de inchidere a terasei cu sticla sunt o adevarata comoara pentru restaurante, cafenele, spatii pentru evenimente. Datorita automatizarii, aspectului si rezistentei, contribuie la:

  • Un spatiu mai bine organizat si facilitarea accesului
  • Cresterea fluxului de clienti pe terasa
  • Aerisirea usoara a terasei
  • Amenajarea unei terase deschise in sezonul cald
  • Amenajarea unei terase inchise in sezonul rece
  • Prelungirea activitatii pe terasa cu cel putin 3 luni de zile, sau pentru tot parcursul anului in cazul teraselor amenajare cu sistem de incalzire permanent.

 

Te atrag ideile noastre?

    Fie ca ai o terasa rezidentiala sau esti proprietarul unei afaceri din domeniul HoReCa, merita sa le iei in considerare atunci cand planuiesti (re)amenajarea terasei.

Nu ezita sa afli mai multe despre aceste sisteme pentru o terasa inchisa eficient cu sticla glisanta.

Aici sunt datele noastre de contact, ne poti trimite email pe [email protected] , de aici poti trimite o solicitare de oferta si aici poti vedea proiectele noastre cu inchideri din sticla.

 

Pe data viitoare!

Apelează-ne!