Sticlă ghilotină la un restaurant în Galați

Informatii Proiect

Închideri cu sticlă tip ghilotină

Suprafață acoperită

24 mp

Locație

Galați

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Sistem ghilotină tip Balustradă

Detalii Proiect

Atunci când vine vorba despre îmbunătățirile pe care le poți aduce locației tale, există multe idei. De la variante de acoperire moderne până la accesorii elegante și atractive sau mobilier, le poți încerca pe toate. Dar nu uita să optimizezi spațiul de terasă și pentru utilizare în sezonul rece, atunci când clienții tăi s-ar putea bucura de tot ce le oferi tu. Pentru asta, niște sisteme de închidere cu sticlă glisantă sunt ideale. 

 

În Galați, la restaurantul Pizzeria Nr.1, echipa noastră a accesorizat terasa de lângă Dunăre cu sisteme de sticlă ghilotină numai bune pentru admirarea priveliștii. Deschiderea spre stradă și spre Dunăre a facilitat instalarea unor sisteme tip Balustradă panoramice, care se închid și deschid automatizat oricând. Profilele de aluminiu ale au fost vopsite în culorile lemnului – material folosit în construirea terasei, și au fost închiși aprox. 21 mp cu sticlă glisantă. 

Te interesează și pe tine astfel de sisteme? Ia legătura cu colegii noștri pentru o propunere de preț!

Descoperă

Închideri din sticlă

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:

Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Apelează-ne!