Spațiu exterior cald și confortabil. Terasă relaxantă construită de Sun Leader

Dacă stai la casă și îți dorești mai mult spațiu și o zonă de relaxare asigurată, o terasă este foarte potrivită pentru asta. Un spațiu exterior cald construit cu Sun Leader, o terasă durabilă care să te umple de bună dispoziție și să îți aducă o stare de spirit pozitivă tot timpul anului.

O terasă te ajută să te conectezi mai ușor cu natura prin priveliștea pe care ți-o oferă și să beneficiezi de lumină naturală. Lumină necesară stării de spirit și sănătății și să ai unde îți petrece timp de calitate împreună cu prietenii și familia.

Pergola Bioclimatica pentru acoperire terase rezidentiale. Sun Leader, pergola cu lamele de aluminiu
Terasă acoperită cu Pergola Bioclimatică și închisă cu sisteme de sticlă tip Sliding, Sun Leader

Spațiu exterior cald construit cu Sun Leader. O terasă confortabilă

Astăzi îți prezentăm unul dintre cele mai complete proiecte realizate de echipa Sun Leader în București. Construcția unei terase închise și acoperite cu o suprafață de 24 mp. Proprietarul a dorit să construiască o terasă independentă în mijlocul grădinii. Un loc unde să se poată relaxa, să poată citi și lucra remote.

Acoperișul folosit la indicațiile inginerilor, a fost pergola bioclimatică Freedom. Aceasta a fost realizată pe comandă, pe dimensiunea potrivită terasei.

Avantajul deținerii unei terase independente acoperite cu o pergolă bioclimatică este aerisirea facilă și controlată prin telecomandă, siguranța că indiferent cum ar fi vremea tu ești la adăpost în interior.

Pereții laterali au fost realizați pe comandă și s-au folosit sisteme de sticlă glisantă Sliding. Aceste sisteme de închidere versatile îi vor permite proprietarului să deschidă total terasa, ori o anumită laterală pentru a trece sau pentru a aerisi spațiul.

Pentru a se bucura de răcoare în timpul verii, terasa a fost accesorizată și cu sisteme de umbrire tip zip. Acestea mai au un mare plus, necesar pentru o terasă independentă cu pereți din sticlă. Oferă intimitate și nu permit privirilor curioase să distingă ce se petrece înăuntru. În plus, insectele (inclusiv țânțarii) nu vor putea pătrunde prin sistemul de umbrire.

Pentru pardoseală, s-a folosit deck WPC, o pardoseală specială pentru exterior ce rezistă în orice condiții. O astfel de pardoseală nu își modifică proprietățile chiar dacă alegi să nu o folosești o perioadă și să nu o încălzești.

Culorile alese sunt foarte naturale, în acord cu dorința proprietarului terasei și se încadrează perfect în decor.

Terasa independenta umbrita cu Pergole Bioclimatice si sisteme Zipscreen Sun Leader
Terasă umbrită cu sisteme tip Zipscreen, Sun Leader. Spațiu exterior cald construit cu Sun Leader

Terasă completă caldă și confortabilă, cu accesorii potrivite

Pentru iluminat pe timp de seară, s-au folosit sisteme de lumini reglabile incluse în acoperișul retractabil. Astfel, dacă beneficiarul își dorește să citească seara sau vrea o lumină difuză, romantică, o poate adapta foarte ușor.

Confortul termic în perioada rece este asigurat de umplerea lamelelor pergolei cu spumă poliuretanică și de sistemele de încălzire cu infraroșu.

În funcție de ce activități îți dorești și tu să ai pe terasă, ține cont de aceste sisteme și accesorii. Poți vedea proiectul complet aici: terasă rezidențială acoperită și închisă.

Pergola retractabilă din acest proiect se poate controla din telecomandă sau cu aplicația mobilă. Tu trebuie doar să te așezi confortabil și în câteva secunde acoperișul se deschide sau se închide. Luminile se sting și se aprind, iar sistemele de umbrire coboară pentru a-ți asigura confortul dorit.

E foarte simplu să te bucuri de un spațiu exterior cald construit cu Sun Leader, confortabil și relaxant.

Sursă articol: articol publicat pe site-ul expresspress.ro

Apelează-ne!