Spațiu de relaxare și workout, acasă

Informatii Proiect

Terasă rezidențială în Buzău

Suprafață acoperită

20 mp

Locație

Buzău

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Pergola bioclimatică, sticlă tip Sliding, sisteme Zipscreen

Detalii Proiect

Atunci când ne sunt interzise, lucrurile sau activitățile devin și mai interesante iar noi vrem să le avem! În Pandemie, atunci când toate sălile de sport erau închise, o mare parte din oamenii care le frecventau au avut de suferit. Iar acest lucru s-a resimțit în starea de spirit sau starea de sănătate. Din fericire, au existat și soluții salvatoare pentru cei cu spațiu suficient acasă: organizarea activităților sportive în confortul casei, grădinii sau terasei proprii. 

Acesta a fost și cazul beneficiarului acestui proiect, unde terasa a fost transformată într-un spațiu de relaxare și workout confortabil, sigur și bine organizat.

PROIECT CU 3 SISTEME DIFERITE

  1. Pergola retractabilă instalată pentru acoperirea terasei este Pergola bioclimatică independentă cu dimensiunile aproximative de 3,45 x 5,2 m. De asemenea, a fost instalată și o porțiune de acoperiș bioclimatic fix.
  2. Sisteme de închidere pe 4 laturi ale terasei cu sticlă manuală, tip Sliding. Sticla folosită a fost securizată, cu grosimea de 23 mm
  3. Sisteme de umbrire laterală de tip Zipscreen

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Descopera

ÎNCHIDERI DIN STICLĂ

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:

Descopera

Sisteme de umbrire

Zilele fierbinți de vară, vântul puternic și privirile indiscrete ale trecătorilor sunt doar câteva din motivele pentru care să-ți protejezi terasa cu sistemele Zipscreen. Meriți să ai mai mult confort și umbră în spațiul tău.  Avantajele sistemelor Zipscreen sunt:

Ideale pentru protejarea teraselor, foișoarelor, ferestrelor și pentru balcon.

Apelează-ne!