Skyscreen, umbrire pentru acoperisuri de sticla

      Se apropie vara, insa nu esti sigur/a daca te vei putea bucura de terasa ta din cauza caldurii insuportabile? Daca ai terasa acoperita cu sticla, si nu stii cum sa eviti supraincalzirea ei, astazi detaliem despre cum sa creezi mai multa umbra. Vezi in cele de mai jos mai multe despre un sistem de umbrire creat special pentru acoperisuri de sticla, denumit skyscreen.

 

      In amenajarea terasei exista o multitudine de posibilitati, fiecare cu avantajele si dezavantajele lor. Iar, uneori, iti este destul de greu sa iei o decizie in acest sens, deoarece nu stii care este cea mai buna. Pentru asta e nevoie sa cunosti cat de multe detalii poti despre ceea ce vrei sa faci.

      Spre exemplu, daca vrei sa iti acoperi terasa si inclini mai mult spre un acoperis de sticla, trebuie sa cunosti dezavantajele unui astfel de acoperis.

 

Care sunt dezavantajele unui acoperis de sticla?

  • Se supraincalzeste de la caldura solara, si creaza acel efect de sera pe care nimeni nu il doreste pe terasa
  • Este sensibil la spargere si deteriorare in cazul unor caderi masive de zapada, sau la impactul cu obiecte
  • Este sensibil la diferentele de temperatura dintre anotimpuri, favorizand distantarea panourilor si deteriorarea imbinarilor dintre ele
  • Nu poate ascunde murdaria, fiind fizibil pana si cea mai mica depunere de praf, si necesita o intretinere mai insistenta
  • Este fixa, si nu iti permite sau iti permite foarte putin sa aerisesti terasa, fara a avea posibilitatea de a folosi terasa in mod diferit in functie de vremea de afara.

 

      De aceea, noi iti recomandam ca, in cazul in care nu ai decis deja sa acoperi terasa cu sticla, sa iei in considerare si alte optiuni, precum o pergola retractabila. Cu un acoperis care se poate retracta automatizat oricand, rezistent la orice conditii meteo si care contine insertii de carbon pentru a elimina efectul de sera de pe terasa, o pergola iti ofera si privelistea dorita, si confortul asteptat, si calitatea meritata, pe langa siguranta ca te poti bucura de terasa timp de 30 de ani.

 

      Insa, daca ai ales deja sa iti acoperi terasa cu un acoperis de sticla, este ceva ce poti face pentru a te bucura de terasa fara a fi deranjat de efectul de sera: un sistem de umbrire tip Skyscreen.

 

Sistem de umbrire pentru acoperisuri de sticla. Sun Leader

 

Ce este un Skyscreen pentru acoperisuri de sticla?

      Skyscreen este un sistem de umbrire orizontal care se poate instala pe interiorul sau exteriorul acoperisurilor de sticla, pentru mai multa protectie fata de soare. Acest sistem ofera umbra pentru acoperisurile de sticla, si functioneaza in acelasi mod precum un sistem de umbrire vertical.

 

 

 

      Este confectionat dintr-un material textil perforat care asigura umbrirea terasei, atunci cand soarele este foarte puternic. Se actioneaza prin telecomanda, iar datorita utilizarii sale foarte facile, poate fi solutia salvatoare in cazul in care statul pe terasa devine sufocant, la propriu.

      Se poate personaliza in functie de materialele si culorile dorite, pentru a se potrivi cu terasa sau cladirea de langa terasa, pentru un aspect cat mai placut.

      Astfel, obtii atat protectie fata de soare, cat si un acoperis retractabil instalat suplimentar pe acoperisul de sticla, pentru a-ti adapta nevoile si posibilitatile in functie de vremea de afara.

 

      Daca ti se pare interesanta aceasta tehnica de umbrire a teraselor cu acoperis de sticla, intreaba-ne mai multe detalii si solicita o oferta de pret. Poate este chiar ceea ce cauti pentru terasa ta, o ultima solutie pentru a te scapa de stresul efectului de sera pe timp de vara.

 

Apelează-ne!