Sisteme de umbrire și acoperire, sibiu

Informatii Proiect

Proiect rezidențial în Sibiu

Suprafață acoperită

24,5 mp

Locație

Sibiu

Anul Proiectului

2021

Sisteme folosite

Pergola bioclimatică, sistem umbrire Zipscreen

Detalii Proiect

Cum vrei să arate terasa visurilor de acasă? Dacă planurile tale seamănă măcar puțin cu terasa din imaginile de mai sus, atunci ai ajuns în locul potrivit! Hai să descoperim împreună cum îți putem face relaxarea mai plăcută și terasa mai confortabilă!

Proiectul pe care îl vezi a fost realizat în Sibiu și a constat în acoperirea terasei cu o pergolă bioclimatică și închiderea laterală parțială cu sistem de umbrire de tip Zipscreen. Mai multe despre acest proiect, găsești în rândurile de mai jos!

PROIECT realizat CU 2 SISTEME sun leader

  1. Pentru acoperirea terasei a fost instalat un acoperiș retractabil cu structură de aluminiu, de tip pergolă. În cazul de față, modelul folosit a fost pergola bioclimatică montată cu prindere de peretele casei, cu dimensiunile aproximative de 3,5 x 7 m și sistem de iluminare inclus. Beneficiarul acestui proiect a ales să asorteze culorile pergolei cu nuanțele casei, optând pentru Culoarea Beige din paletarul RAL. 
  2. Pentru umbrire suplimentară, a fost ales un sistem de umbrire laterală de tip Zipscreen, instalat pe o singură latură (cea mai expusă la soare). 

 

Ești și tu interesat/ă de un astfel de proiect pentru terasa ta? Descoperă mai jos sistemele folosite, și trimite-ne o solicitare de preț!

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Sistem de umbrire Zipscreen

Zilele fierbinți de vară, vântul puternic și privirile indiscrete ale trecătorilor sunt doar câteva din motivele pentru care să-ți protejezi terasa cu sistemele Zipscreen. Meriți să ai mai mult confort și umbră în spațiul tău.

Apelează-ne!