Sisteme de sticlă potrivite pentru terase. Cum închizi spațiile exterioare cu Sun Leader

Închiderea teraselor reprezintă o opțiune modernă pe care o ai atât când vine vorba de terase comerciale și Horeca, dar și pentru terasele rezidențiale. Oferta Sun Leader include trei sisteme de sticlă pentru terase exterioare, toate având avantaje importante pentru delimitarea spațiului. Dar și pentru protecție și confort.

Datorită acestor sisteme de închidere, spațiile exterioare devin potrivite pentru organizarea de evenimente. Sau pentru simpla petrecere a timpului liber în compania celor dragi într-un loc confortabil și sigur. Sun Leader pune la dispoziția clienților proiecte inovatoare care reprezintă soluții eficiente indiferent de anotimp, pentru toate stațiile exterioare.

Sisteme manuale de sticlă tip Sliding, ideal pentru terase exterioare rezidențiale

Ai reușit să amenajezi terasa visurilor în propria curte? Acum te gândești care e cea mai bună opțiune pentru închiderea acesteia astfel încât să o poți utiliza în orice perioadă a anului. Sistemele de închidere cu sticlă Sliding de la Sun Leader sunt cele mai utilizate sisteme de închidere cu sticlă mobilă. Și sunt foarte ușor de glisat prin acționare manuală.
În funcție de condițiile meteo poți să îți adaptezi rapid terasa pentru ca fiecare clipă petrecută acolo să fie cât mai confortabilă și plăcută.

Sun Leader Pergole retractabile pentru terase de iarna inchise automat
Sisteme de sticlă Sliding pentru terase și spații exterioare, Sun Leader

Sistemul electric de tip Balustradă, soluția optimă pentru delimitarea spațiilor

Odată cu restricțiile impuse de pandemie, ca și comerciant care activează în HoReCa te-ai văzut nevoit să te adaptezi la condiții sau să încetezi activitatea. Cu siguranță prima variantă este cea preferată de antreprenorii care doresc să aibă succes într-un domeniu complicat. Așa că sistemul electric de tip Balustradă poate să îți salveze afacerea.

Închiderea modernă cu sticlă electrică este una ce oferă versatilitate. Foaia de sticlă fixă se află în partea de jos, iar peretele de sticlă se transformă prin glisare într-o balustradă elegantă. Reușești, astfel, să delimitezi spațiile. Dar și să ai parte de siguranță totală, atât acasă, cât și în local.

sisteme sticla Panorama tip Balustrada.Sun Leader

Sistemul electric de tip Trecere, unic în România

Ai o locație în care organizezi evenimente și dorești să lărgești spațiul folosibil? Sistemul electric de tip Trecere este ideal pentru a-ți îndeplini obiectivul. Foaia de sticlă se află sus și se permite trecerea pe sub sistem, astfel că oferi celor aflați pe terasă un spațiu de evenimente închis mare, cu un design atractiv.

Petrecerile devin posibile în limita legislației în vigoare, iar cadrul creat este unul confortabil și apreciat de toată lumea. Sistemul este oferit în mod exclusiv de Sun Leader în România.

Fiecare sistem de închidere cu sticlă are propriile beneficii, dar toate sunt soluții ideale atunci când vine vorba de închiderea spațiilor exterioare. Aceste sisteme excelează în ceea ce privește eficiența, dar și protecția oferită.

Ca administrator al unei afaceri în domeniul HoReCa, te bucuri de posibilitatea de a continua activitatea indiferent de sezon sau de condițiile meteorologice. Iar în calitate de client ai posibilitatea de a te relaxa pe terase superbe și elegante chiar și în miezul iernii.

Închiderea teraselor este o variantă tot mai căutată în această perioadă de pandemie. Iar soluțiile oferite de Sun Leader sunt ideale datorită calității serviciilor și produselor, dar și a aspectului final.

sticla securizata electrica tip trecere.Sun Leader

Sursă articol: publicație cu sprijinul infoturism.ro

Apelează-ne!