Sistem de umbrire Zipscreen, Brăila

Informatii Proiect

Sistem de umbrire Zipscreen

Poziționare sistem

Lateral terasă acoperită

Locație

Râmnicu Vâlcea

Anul Proiectului

2019

Tip Sistem

Zip Screen

Detalii Proiect

O casă de vacanță la țară, într-un cadru natural ferit de agitație și de ochii lumii, are o semnificație de suflet pentru proprietarul ei. Este locul unde se eliberează tot stresul acumulat în timpul săptămânii, unde se reîncarcă bateriile pentru următoarele zile pline și unde aerul curat face minuni. Tocmai de aceea, proprietarul acestei reședințe de vacanță și-a dorit să amenajeze o terasă protejată, complet funcțională și rezistentă.
Sistemul folosit este un sistem de umbrire tip Zip, care se rulează în

zipscreen proiect rezidential ramnicu valcea. Sun Leader

Urmareste video

partea de sus. Este acționat electric și controlat prin telecomandă, oferind posibilitatea de a fi rulat și strâns de ori de câte ori este nevoie. Zipscreen-ul este confecționat dintr-un material textil perforat care permite circularea aerului pe terasă, pentru a evita crearea efectului de seră. Poți alege textura preferată (mai transparent sau mai opac), culoarea care se potrivește terasei/casei/balconului/foișorului, și poți personaliza sistemul în funcție de dimensiunile terasei. 

Citește mai multe despre Zipscreenaici.

Descoperă

Sisteme de umbrire

Zilele fierbinți de vară, vântul puternic și privirile indiscrete ale trecătorilor sunt doar câteva din motivele pentru care să-ți protejezi terasa cu sistemele Zipscreen. Meriți să ai mai mult confort și umbră în spațiul tău.  Avantajele sistemelor Zipscreen sunt:

sisteme Zipscreen pentru umbra terasa.Sun Leader

Ideale pentru protejarea teraselor, foișoarelor, ferestrelor și pentru balcon.

Apelează-ne!